Ajankohtaista

Asiakaspalvelun ajanvaraus

31.05.2020

1.6.2020 alkaen palvelemme asiakkaitamme pääosin ajanvarauksella!

Olemme vahvasti kehittäneet sähköisiä asiointikanaviamme ja liki kaiken asumiseen liittyvän asian voitkin hoitaa sähköisiä kanavia pitkin.

Joskus on kuitenkin tilanne, jolloin käynti toimistolla on tarpeen. Suosittelemme tällöin ajan varaamista etukäteen, jolloin käynti on sujuva ja nopea. Tuona aikana palvelemme juuri sinua!

Varaa aika Nikun asiakaspalveluun itsellesi sopivaan aikaan osoitteessa www.niiralankulma.fi/ajanvaraus.

Ajanvarauksella palveluhenkilöstömme palvelee palveluneuvonnan, remonttimuuttojen, vuokravalvonnan ja asukasisännöinnin asioissa. Ajan voi varata ajanvarauksen kautta pääsääntöisesti ma-ti ja to-pe iltapäiville. Aamupäivisin palvelemme puhelimitse tutuissa palvelunumeroissa.

Keskiviikkoisin on mahdollista tulla asioimaan ilman ajanvarausta toimistolle klo 9-15. Varaudu kuitenkin mahdolliseen jonotukseen. Tarvittaessa rajoitamme tilan asiakasmäärää. Kehotamme noudattamaan turvavälejä, ja käsidesiä on tiloissa saatavilla. Pintojen puhdistukseen kiinnitetään erityistä huomiota.  

Ja toimistoasioinnin käyntiosoitehan on meille kaikille uusi osoite Hatsalankatu 37 Kuopion keskustassa. 

HUOM! Vuokrasopimukset tehdään ainoastaan ajanvarauksella! Suosittelemme ensisijaisesti vuokraopimuksen allekirjoittamista sähköisesti - tästä saat aina ohjeet asuntotarjouksen hyväksymisen jälkeen.

 

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI