Ajankohtaista

Asukkaat suosittelevat meitä

16.06.2017

Niiralan Kulma teetti asukastyytyväisyyskyselyn tutkimustoimisto Feelback Oy:llä. Kyselyssä tuhannelle satunnaisella otannalla valitulle yhtiön asukkaalle lähetettiin kysely, johon pystyi vastaamaan joko paperilla tai sähköisesti. Asukkaat vastasivat ahkerasti: vastausprosentti oli 31.

Tämän kertaisen kyselyn tulokset eivät poikkea oleellisesti aikaisemmista. Myönteistä on, että asukkaamme ovat valmiita suosittelemaan yhtiötä selvästi useammin kuin vuokrataloyhtiöissä keskimäärin. Tyytyväisyys palveluluumme on säilynyt suunnilleen samalla tasolla tai jopa hieman parantunut aikaisemmasta. Tutkimuksesta, ja varsinkin avoimista palautteista, tehdään tarkka analyysi, jonka avulla kehitämme edelleen toimintaamme.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvottiin lahjakortteja

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvottiin kolme sadan euron arvoista lahjakorttia. Onnettaren suosikit osuivat tällä kerralla Rastaantielle, Ilmarisentielle ja Justeerikujalle.

Hanna Laitinen voitti sadan euron lahjakortin asukastyytyväisyyskyselyn arvonnassa. –En ole ikinä voittanut missään arvonnassa, joten jospa se käänne parempaan onneen tuli nyt, nauroi Hanna lahjakortin saadessaan.

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI