Ajankohtaista

Digiajan asumista: digitaalinen porrastaulu ja talopesulan varaus puhelimella

11.04.2018

Niiralan Kulmalla on otettu käyttöön uutta teknologiaa mm. digitaalisten porrastaulujen ja mobiilisovellusten muodossa. 

Digitaalinen porrastaulu on käytössä esimerkiksi vastavalmistuneessa Niku-talossa osoitteessa Linnanpellonkatu 30, Kuopio. Porrastaulussa ovat perinteisen ilmoitustaulun mukaisesti asukkaiden nimitiedot, jotka tulevat taululle suoraan toiminnanhallintajärjestelmästä. Porrastaulu on tiedotuskanava Niiralan Kulman asioista talon asukkaille, lisäksi näyttöön tulee viimeisimpiä päivityksiä Nikun Facebook-sivuilta, kellonaika ja päivän säätiedot. Digitaalinen porrasnäyttö on myös juuri peruskorjauksesta valmistuneessa Urheilukatu 1:n talossa.

Linnanpellolla porrasnäyttö on kosketusnäytöllä varustettu, eli asukkaat pystyvät varaamaan talopesulan käyttöönsä porrasnäytön kautta. Talopesulavarauksen voi tehdä myös omalla puhelimella PNT Mobile-sovelluksen avulla - sovelluksen käyttäjät pääsevät käyttämään myös talon asukkaiden omaa, talon sisäistä ilmoitustaulua ja kirpputoria. Ylimääräiset tavarat kiertoon oman talon sisällä!

Lisätietoja ja ohjelmistovalmistajan video talopesulan mobiilivarauksesta: Usein kysytyt kysymykset (Pesutupa ja kuivaushuone-osio)

 


Sovelluksen kautta tehdään talopesulavarauksia ja voidaan käyttää asukkaiden yhteistä ilmoitustaulua ja kirpputoria.    


Digitaalista porrasnäyttöä voi käyttää perinteisesti asukasviestintään että talopesulavarausten tekemiseen.

Lisätietoja antaa

Asiakaspalvelu

niiralan.kulma@niiralankulma.fi

017-2655 301

ota yhteyttä ›

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI