Ajankohtaista

Myllärintie 38:n asunnot odottavat hakijoita

25.05.2023


Myllärintie 38:n kodit Leväsellä valmistuvat remontista ja muuttamaan niihin pääsee 1.7.2023. Hakea voi kuka vain, sillä varallisuusrajaa ei näihin asuntoihin ole.

Myllärintien asuntoihin on tehty osakorjausremontti, joka tarkoittaa, että osa asunnoista on remontoitu uutta vastaaviksi ja jo aiemmin remontoituihin on tehty pintaremonttia. Kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet, pyykinpesukonevaraus sekä uudet ikkunat sälekaihtimilla. Talo 1:n eli A-talon A- ja B-portaissa on hissit, ja tämän talon asuntoihin pääsee kulkemaan esimerkiksi rollaattorin kanssa. Asuntojen sisätiloissa on kynnyksiä, joten asunnot eivät ole täysin esteettömiä.

Asukkaiden käytössä on maksuton pyykkitupa, kuivaushuoneet sekä talon yhteinen sauna, josta voi varata saunavuoron. Kiinteistössä on myös asuntokohtaiset varastotilat sekä ulkoväline- ja lastenvaunuvarastot. Viihtyisällä ja vehreällä piha-alueella on lasten leikkialue. Leväsen rauhallisella asuinalueella palvelut sekä koulut ja kirjasto ovat lähettyvillä. 

Tutustu tarkemmin asuntoesittelyihin ja lue lisää

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI