Ajankohtaista

Niiralan Kulma on myynyt kiinteistön Kuopion Neulamäestä

31.10.2023Niiralan Kulman Juontotie 14:n kiinteistö siirtyy kahdelle uudelle omistajalle marraskuun alussa. Kiinteistön nykyiset vuokrasopimukset säilyvät ennallaan. 

Niiralan Kulma on sopinut Kuopion Neulamäessä, osoitteessa Juontotie 14, sijaitsevan kiinteistön myynnistä parhaan tarjouksen tehneille Sibvest Oy:lle ja Sijoitusasunnot.com Group Oyj:lle. Juontotie 14 siirtyy uusille omistajilleen 1.11.2023. Kiinteistössä on yhteensä 51 asuntoa. Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta. 

– Arvioimme kiinteistöjemme tulevaisuudennäkymiä ja käyttöastetta jatkuvasti valvovana viranomaisena toimivan Asumisen rahoitus ja kehittämiskeskuksen (ARA) suositusten mukaisesti. Haluamme varmistaa, että kiinteistöt pysyvät laadukkaina ja vuokriltaan kohtuuhintaisina myös tulevaisuudessa, sanoo Niiralan Kulman toimitusjohtaja Kari Keränen

– Kiinteistöt säilyvät edelleen vuokrakäytössä ja nykyiset vuokrasopimukset siirtyvät kaupan mukana entisin ehdoin, kertovat Sijoitusasunnot.com Group Oyj:n toimitusjohtaja Henri Neuvonen ja Sibvest Oy:n asiakaspäällikkö Hannu Takala

Niiralan Kulmalla on runsaasti 1990-luvulla rakennettuja taloja, joiden elinkaareen soveltuvia toimia ja korjaustarpeita säännöllisesti tarkastellaan. Varautuminen kiinteistökannan korjaamiseen on aloitettu, ja suunnitteilla on myös asuntojen koon ja sijainnin puolesta paremmin kysyntään vastaavia uudiskohteita. Tavoitteena on saada pidettyä Niiralan Kulman asukkaiden vuokrat kohtuullisina ja asuntojen käyttöaste korkeana. 

Kiinteistön myynnillä ei ole henkilöstövaikutuksia Niiralan Kulmalla. 

Lisätiedot 

Niiralan Kulma 
Kari Keränen, toimitusjohtaja 
kari.keranen@niiralankulma.fi tai puh. 044 765 5455 

Sijoitusasunnot.com Group Oyj 
Henri Neuvonen, toimitusjohtaja 
henri.neuvonen@sijoitusasunnot.com tai puh. 0400 778 146 

Sibvest Oy 
Hannu Takala, asiakaspäällikkö 
info@sibvest.fi tai puh. 040 566 8499 

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI