Ajankohtaista

Niiralan Kulma Oy on myynyt viisi kiinteistöä

04.06.2018

Niiralan Kulma on myynyt viisi kiinteistöään parhaan tarjouksen tehneelle Diretor Oy ja Nordic Business Investments Oy:lle. 1.6.2018 alkaen seuraavat kiinteistöt asukkaineen ovat siirtyneet uudelle omistajalle: Hiirihaukantie 1, Huuhkajankuja 1 ja Ilmarisentie 15 Kuopion kantakaupungista, ja Metsärinne 3 ja Saitanjärventie 11 Vehmersalmen keskustaajamasta. Kiinteistöissä on yhteensä 214 asuntoa. Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta.

Niiralan Kulma myy kiinteistöjään pystyäkseen paremmin vastaamaan asuntotarpeisiin Kuopiossa. Niiralan Kulmalla on runsaasti 90-luvulla rakennettuja taloja, jotka nyt ovat elinkaarensa päässä ja peruskorjauksen tarpeessa. Laajoihin peruskorjauksiin varautuminen on jo aloitettu. Suunnitteilla on myös asuntojen koon ja sijainnin puolesta paremmin kysyntään vastaavia uudiskohteita. Tavoitteena on saada pidettyä Nikun asukkaiden vuokrat kohtuullisina ja asuntojen käyttöaste korkeana.

Kiinteistökaupassa asukkaiden vuokrasopimukset siirtyvät uudelle omistajalle. Asukkaiden vuokraoikeus kauppahetkellä on joko 3 kk tai 6 kk riippuen vuokrasuhteen kestosta. Kiinteistöjen asukkaat voivat hakea asumaan Niiralan Kulman muihin kohteisiin normaalin asuntohaun kautta.

Kiinteistöjen myynnillä ei ole henkilöstövaikutuksia Niiralan Kulmassa.

Lisätietoja kaupasta antaa Niiralan Kulman puolesta toimitusjohtaja Kari Keränen, kari.keranen@niiralankulma.fi tai puh. 044 7655 455.

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI