Ajankohtaista

Niiralan Kulman kaupunkialueen kiinteistönhoidon päivystys sopimuskumppaneille 1.6.

29.05.2023

Niiralan Kulman Kuopion kaupunkialueen kiinteistönhoidon päivystys ulkoistetaan 1.6.2023. Päivystysnumero ja ovenavausmaksu säilyvät ennallaan. Muutos ei koske maaseudun kuntakeskuksia ja kyliä.

Asukkaille muutos näkyy siten, ettei päivystysaikana päivystysnumeroon vastaa enää Niiralan Kulman työntekijä, eikä ovenavausta tai päivystysluonteista huoltokäyntiä tee Niiralan Kulman kiinteistönhoitaja. Niiralan Kulman työntekijämme tekevät kuitenkin jatkossakin huolto- ja ovenavauskäyntejä virka-aikana.

”Päivystyspalveluiden kehittäminen ei muuta asukkaan arkea lainkaan, palvelu toimii kuten ennenkin ja päivystyksen puhelinnumero pysyy samana. Kiinteistönhoidon päivystyksen ulkoistamisella haemme kustannustehokkuutta. Myös työntekijöidemme hyvinvointi on ollut keskeisenä muutoksen taustalla, sillä pitkät päivystysvuorot ovat olleet kuormittavia”, sanoo Niiralan Kulman kiinteistöjohtaja Olli Kuronen.

”Päivystysaikana tehtävät kiireelliset pyynnöt liittyvät tavallisimmin tilanteisiin, joissa avain on unohtunut asuntoon sisälle. Putkirikot ja vesivahingot ovat myös päivystyksellisesti ilmoitettavia asioita. Muistutamme, että ovet avataan vain sopimusosapuolille ja asukkaille, joiden tiedot on meille ilmoitettu oikein”, sanoo Kuronen.

Puhelinnumerot säilyvät ennallaan

Kiinteistönhoidon normaalit huoltopyynnöt ja vikailmoitukset saa tehtyä helpoimmin sähköisen vikailmoituksen kautta. Jos sähköinen ilmoittaminen ei ole mahdollista, kiireettömät pyynnöt tehdään kiinteistönhoidon palvelunumeroon 017 2655 308 arkisin klo 9–12.

Muina aikoina sekä iltaisin, viikonloppuisin ja pyhäpäivinä kiinteistönhoidon päivystysnumero palvelee kiireellisissä tapauksissa entiseen tapaan numerossa 044 7655 499. Ovien avauksen päivystysaikana hoitaa jatkossa KST Vartiointi Oy ja huoltopäivystyksen Kuopion Huoltotrio Oy.

Pidäthän huolen, että kaikki asunnossa asuvat henkilöt, myös lapset, on ilmoitettu Niiralan Kulmalle. Ilmoituksen asukkaista voit tehdä verkkosivuillamme tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme 017 2655 301. Tiedot voit tarkistaa asukassivuilta.

Lisätietoja antaa

Kuronen Olli
kiinteistöjohtaja

044 7655 372

ota yhteyttä ›

Kinnunen Mikko
kiinteistöpäällikkö

044 7655 349

ota yhteyttä ›

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI