Ajankohtaista

Niiralan Kulman liputuskäytännöt muuttuvat syksyllä

28.08.2023

Niiralan Kulman kiinteistöissä liputetaan lokakuusta 2023 alkaen vain virallisina liputuspäivinä. Asukastoimikunnat voivat halutessaan liputtaa myös vakiintuneina liputuspäivinä. Liputuskäytäntöjen muutoksella tavoitellaan vuokrankorotuspaineen vähentämistä.

Lokakuun alusta alkaen Niiralan Kulman kiinteistöissä liputetaan vuoden seitsemänä virallisena liputuspäivänä sekä vaalipäivinä ja päivinä, jolloin presidentti astuu virkaansa. Vakiintuneina liputuspäivinä ei enää liputeta yhtiön toimesta muualla kuin Hatsalankadun päätoimipaikassa. Päätös liputuskäytäntöjen muutoksesta mukailee Kuopion kaupungin käytäntöä keskittää virallisten liputuspäivien liputusta viikonloppuisin ja arkipyhinä ainoastaan kaupungin keskeisimpiin kiinteistöihin.

– Kartoitamme säännöllisesti toimia kustannusten vähentämiseksi. Liputuskäytäntöjen muutoksella saavutamme vuositasolla merkittävät säästöt, sillä nyt poisjääviä vakiintuneita liputuspäiviä on vuodessa 15 ja liputettavien kiinteistöjen määrä lähentelee 200:aa. Tämä vähentää osaltaan painetta vuokrien korotuksille, sanoo Niiralan Kulman toimitusjohtaja Kari Keränen.

Liputuskäytäntöjen muutosta on käsitelty Niiralan Kulman asukasneuvoston kokouksessa ja neuvosto suhtautui asiaan myönteisesti. Jatkossa asukastoimikunnat voivat halutessaan liputtaa itse vakiintuneina liputuspäivinä.

Muut liputukset tapahtuvat edelleen asukkaiden pyynnöstä ottamalla yhteyttä Niiralan Kulman palveluneuvontaan. Suruliputus on maksutonta, muut liputukset laskutamme asukkaalta.

Lisätietoja antaa

Mäenpää Joni
palvelupäällikkö, asuminen ja ympäristö

044 7655 380

ota yhteyttä ›

Kinnunen Mikko
kiinteistöpäällikkö

044 7655 349

ota yhteyttä ›

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI