Ajankohtaista

Niku on saanut Viksu Kuopio -tunnuksen!

28.03.2019

Niiralan Kulmalle on myönnetty Viksu Kuopio -tunnustus resurssiviisaan työmme johdosta.

Kuopion kaupungin tavoitteena on olla jätteetön, päästötön, kestävän kulutuksen ja hyvinvoinnin kaupunki viimeistään vuoteen 2050 mennessä. Kuopion strategian yksi päätavoitteista on Resurssiviisas Kuopio.

Me Nikulla olemme tehneet pitkäjänteistä työtä energiatehokkuuden parantamiseksi asuinkiinteistöissämme. Yhtiön energiankulutus on laskenut 13 % vuoden 2015 tasosta.

Vuosi 2018 oli Nikulla energinen teemavuosi, jolloin haastoimme koko Niiralan Kulman asukasyhteisön, kuten kaikki muutkin kaupunkilaiset, mukaan yhteisiin talkoisiin energiankäytön kohtuullistamiseen ja kierrätyksen tehostamiseen. Tämä tärkeä työ jatkuu toki edelleen myös teemavuotemme jälkeen, sillä haluamme, että ympäristö pysyy puhtaana ja vihreänä tulevaisuudessakin!

Iso kiitos asukkaillemme! Olette olleet mukana tekemässä tärkeää työtä resurssiviisauden nimissä. Meillä kaikilla on omien asenteiden ja valintojen kautta mahdollisuus vaikuttaa ympäristövastuullisuuteen ja maapallon hyvinvointiin. Jatketaan samaan malliin!

Lue Viksu Kuopio -projektista lisää täältä!

Kannattaa myös tutustua energiatehokkaaseen toimintaan Vinkkipankissamme!

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI