Ajankohtaista

Uudiskohteemme Hatsalankadulla on valmistunut!

19.10.2020

 Tämä juuri valmistunut upea, moderni 5-kerroksinen hissillinen vuokratalo sijaitsee Kuopion keskustassa, ruutukaava-alueen reunamilla. Alueella on keskustan kattavat palvelut, liikuntamahdollisuudet sekä julkisen liikenteen yhteydet. Mahtava sijainti: kävelymatka Kuopion kuululle torille, mutta silti rauhallinen ympäristö!

Kiinteistössä on erikokoisia kaksioita ja kolmioita. Katso täältä lisätietoja asunnoista >>

Osassa asunnoista on saunat ja suurimmassa osassa asunnoista on lasitetut parvekkeet. Asunnoissa on kauniit pintamateriaalit. Mm. asuntojen lattiat ovat lautakuvioitua vinyyliponttia, seinät valoisan vaaleat, ikkunoissa sälekaihtimet, keittiöissä keraamiset turvaliedet jne.

Lemmikit ovat sallittuja ja asukkaiden käytössä on maksuton 10 mb talolaajakaista. Vesi laskutetaan erikseen kulutuksen mukaan. Vesiennakkomaksu 20 €/hlö/kk.

Kiinteistön pohjakerroksesta löytyy mm. asuntokohtaiset varastotilat, asukkaiden käytössä oleva maksuton pyykkitupa, kuivaushuone sekä talon asukkaiden yhteinen sauna, josta asukkaat voivat halutessaan varata saunavuoron. Kiinteistössä on myös asukkaiden käytössä oleva kerhohuone, ulkoväline-/lastenvaunuvarasto sekä autohalli, josta asukkaat voivat vuokrata paikan (autohallipaikan hinta: 40 €/kk).

Uudisrakennuksemme ovat savuttomia. Tupakointi on sallittu pihalla merkityllä tupakointipaikalla.

Talon asuntoihin valitut asukkaat tekevät parhaillaan muuttoa uusiin ihaniin koteihinsa. Tervetuloa Hatsalankadun uudet asukkaat! 

Alla valokuvia kiinteistöltä:

Tässä kuvia talon yleisistä tiloista (asukkaiden yhteinen saunatila, pyykkitupa, kuivaushuone):

​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

Ja kuvia talon asunnoista ja upeista maisemista, jotka avautuvat asuntojen parvekkeilta:

​​​​​​​

Kohteen videoesittelyn voit katsoa Niiralan Kulman Facebook-sivuilta >>

 Meillä olet kotona 

 

 

Lisätietoja antaa

Hakijapalvelu

hakijapalvelu@niiralankulma.fi

017-2655 305

ota yhteyttä ›

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI