Ajankohtaista

Valtakunnallinen Meidän elämää -kampanja yhdistää viiden vuokrataloyhtiön voimat

15.08.2019

 Tervetuloa seuraamaan Meidän Elämää eli tarinoita kodeistamme 

Loman jälkeen monessa perheessä ollaan uuden äärellä. Niin myös Lyylin perheessä, jossa edessä on jännittävä ensimmäinen koulupäivä. Lapsi on innoissaan, mutta vanhemmat sydän syrjällään: omien siipien on aika kantaa.

 

Meidän Elämää on valtakunnallinen kampanja, jossa ovat mukana Niiralan Kulman lisäksi JVA JyväskylästäTVT TurustaVAV Vantaalta ja Sivakka Oulusta. Kampanjan tavoitteena on nostaa esille kunnallista vuokra-asumista turvallisena, vakaana ja monipuolisena vaihtoehtona.  Asuntojen määrällä mitattuna kyseessä on suurin Suomessa toteutettu vuokra-asumisen kampanja.

Vuokra-asumisen suosio on säilynyt vakaana ja sen joustavuus antaa vaihtoehtoja niin perheille kuin yksineläville.  Kampanja nostaa esiin kaupungin omia yhtiöitä vahvoina asumisen ja alueiden kehittäjinä. Kunnalliset vuokrataloyhtiöt eivät kilpaile keskenään, joten kampanjan myötä syntyy uudenlainen yhteistyöverkosto, joka kehittää vuokra-asumista valtakunnallisesti. Tavoitteena on esimerkiksi tukea perheiden elämäntilanteiden muuttumista ja kaupungista toiseen siirtymistä.

Katso Meidän Elämää -kampanjan tunteita herättävä ja elämää huokuva video (HUOM: muista laittaa äänet päälle videota katsellessasi):

 

Lue lisää kampanjasta:

www.meidanelamaa.fi

 Meidän Elämää Facebookissa >>

Meidän Elämää Instagramissa: @meidanelamaa_suomi

Katso mediatiedote >>

 

 

Lisätietoja antaa

Harjunheimo Hanna
palvelupäällikkö, asiakaspalvelu ja markkinointi

0447655315

ota yhteyttä ›

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI