Ajankohtaista

Vapaita asuntoja Koti Kuntoon -remonttikohteessa!

13.08.2019

 Koti Kuntoon -remontit ovat meneillään Petosella sijaitsevassa luhtitalokiinteistössä osoitteessa Kielonsaarenkatu 2, Kuopio. Kohteessa on vapaana/vapautumassa erikokoisia asuntoja yksiöistä kolmioihin!

Koti Kuntoon -remontti on asuntokohtaisesti aina tietyllä kiinteistöllä toteutettava kevyt remontti, jossa uusitaan/korjataan asuntojen pintoja (seinien maalaus, lattipinnoitteen uusinta ym), kalusteiden ovia sekä runkoja, sähkö- ja LVI-kalusteita ym. Korjaukset tehdään tarpeen mukaan asunnon kunnosta riippuen.

Asuntojemme vuokrat sisältävät veden ja toki myös lämmityksen. Tarjoamme asukkaillemme myös maksuttoman 10 megan laajakaistayhteyden ja pyykkitupa on käytettävissä ilman erillistä veloitusta. Autopaikka ja saunavuoro on varattavissa erikseen.

Petosen puistokaupunki sijaitsee 10 kilometriä Kuopion keskustasta etelään. Alueella on hyvät palvelut (kaupat, apteekki, kirjasto, terveysasema ym), ulkoilumaastot sekä julkiset liikenneyhteydet. Alueella on myös lukuisia päivähoitopaikkoja, useita ala-asteen kouluja sekä yläkoulu.

 Kiinnostuitko? Täytä asuntohakemus ja ota yhteyttä hakijapalvelun osastoomme, puh: 0172655305 (ma-pe klo 9-11 ja klo 12-14) tai sähköpostitse: hakijapalvelu@niiralankulma.fi

 Meillä olet kotona 

  

 

 

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI