Ajankohtaista

Yleisölle avoin asuntoesittely sekä glögi- ja piparitarjoilu Jynkässä 18.12.2018 klo 16-17!

17.12.2018

Niiralan Kulma on mukana Jynkän yhteisöllisessä joulukalenterissa! Osana joulukalenteria järjestämme yleisölle avoimen asuntoesittelyn glögi- ja piparitarjoilun kera!

Asuntoesittely järjestetään tiistaina 18.12.2018 klo 16-17 Jynkän kaupunginosassa osoitteessa Soikkokuja 7 f 44.

Esittelyasunto: 3h+k+lasitettu parveke, huoneiston koko: 75 m²

Asunnon vuokra on 888,72 €/kk sisältäen veden. Talossa on myös maksuton 10 megan laajakaistayhteys ja talopesula on käytettävissä ilman erillistä veloitusta. Asunnossa ei ole huoneistokohtaista saunaa, mutta saunavuoro on varattavissa talon yhteisestä saunasta.

Tämä 2.kerroksessa sijaitseva valoisa läpitalon huoneisto on heti vapaa. Talo on peruskorjattu vuonna 2018. Asunto on savuton. Tupakointi on sallittu pihalla merkityllä tupakointipaikalla.

Soikkokuja on Jynkän ostoskeskuksen vieressä Jynkän uuden alakoulun ja yläkoulun läheisyydessä. Jynkkä on rauhallinen ja väljästi rakennettu kaupunginosa noin 6 km päässä Kuopion keskustasta. Jynkkä on suosittu etenkin lapsiperheiden kesken: kaikki on lähellä! Jynkässä on erittäin hyvät palvelut: elokuussa 2017 valmistunut uusi alakoulu ja kirjasto, yläkoulu, päiväkoteja, nuorisotalo ja kirkko. Jynkässä palvelee myös kauppa, apteekki, ravintola, grillikioski, parturi-kampaamo, eläinlääkäri sekä monia muita pienyrityksiä.

Alueella ja lähistöllä on monipuoliset liikuntamahdollisuudet: laajat viheralueet ja ulkoilu- ja hiihtoreitit, uimaranta, jääkiekkokaukaloita ja urheilukenttiä sekä lähiliikunta-alue. Lähistöllä sijaitsevat myös uima- ja jäähalli, liikuntakeskus, minigolf- ja keilaradat, kylpylä ja ratsastustalli. Myös Petosen palvelut ovat lähellä.

Olisiko tässä uusi koti juuri sinulle?

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan asuntoon ja nauttimaan glögi- ja piparitarjoilusta!

 

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI