Nikublogi

Tervetuloa Niiralan Kulmalle, Nilsiä, Karttula ja Maaninka!

09.01.2017 | Raija Elovirta

Paljon työtä se on vaatinut: useita tunteja tietojen siirtämistä järjestelmiin, tilien selvittämistä, maksutapojen yhtenäistämistä, toimintatapojen setvimistä ja uudelleen organisointia mutta nyt on valmista! Tervetuloa Niiralan Kulmalle ja nikulaisiksi, Nilsiä, Karttula ja Maaninka!

Tämä projekti alkoi aiemmista Kuopion kaupungin kuntaliitospäätöksistä, joiden seurauksena myös liitoskuntien vuokrataloyhtiöt, Kiinteistö Oy Nilsiän Vuokratalot, Karttulan Vuokratalot Oy ja Maaningan Vuokrahuoneistot Oy, sulautetaan osaksi Niiralan Kulmaa. Päätös sulautumisesta tehtiin jo lokakuussa 2015, jonka jälkeen asiaa on sisäisesti valmisteltu kuumeisesti. Tavoitteena oli, että lopullinen fuusio toteutuu 31.12.2016, ja tämä tapahtui aikataulun mukaisesti – kiitos siitä organisaatiomme ammattilaisille eri osastoilla! Vuosi vaihtui, ja uusi vuosi aloitetaan entistä suuremmalla vahvuudella!

Fuusioprojekti, joka Niiralan Kulman sisällä on kulkenut nimellä NiKaMa, koskettaa monia asukkaita, yli 650 henkilöä. Olemme pyrkineet siihen, että saisimme sisäisesti järjesteltyä asioita niin tehokkaasti, että siirtymä vaikuttaisi asukkaiden normirutiineihin mahdollisimman vähän. Muutos toki väistämättä vaikuttaa tästä eteenpäin: käytännöt esimerkiksi lämmityksen, sähkön, veden, autopaikkojen jne. laskutukseen liittyen ovat eri yhtiöissä olleet erilaisia, ja niitä on matkan varrella yhdenmukaistettu. Jokaisella yhtiöllä on luonnollisesti ollut omat toimintatapansa ja yhteyshenkilönsä, joihin on vuosien varrella totuttu. Jatkossa Niiralan Kulman henkilökunta palvelee kaikissa asumiseen liittyvissä asioissa samaan tapaan kuin nykyisiäkin asiakkaita.

Eivätkä muutokset tähän lopu: vuoden päästä toivotamme tervetulleiksi Niiralan Kulman yhteisöön myös Juankosken Vuokratalot Oy:n asukkaat! Tähän fuusioon liittyviä töitä olemme myös jo aloittaneet .

Toivotamme hyvää alkanutta vuotta kaikille Niiralan Kulman asukkaille: niin vanhoille kuin uusillekin!


Kirjoittajasta

Raija Elovirta on Niiralan Kulman hallintojohtaja, rakastaa asioiden organisointia, tykkää järjestyksestä ja ihmettelee, kun työpöydältä sitä ei aina huomaa. :)

Kommentointi

Kommentti:
Nimi:
 


mistä löytyy Maaningan ent kunnan vuokra asuntoja
myykö kuopio niitä mistä saa niistä tietoa vai puretaanko maaningalla vuoka asuntoja
hakisin järvenranta rivitalosta 50-60 neliö esim linja-autoaseman luota rannasta

- la 6. heinäkuuta 2019 23.02.32


Hei,
kaikki Niiralan Kulman asunot löytyvät Kotihaku-palvelusta osoitteesta: http://asunnot.niiralankulma.fi/
Sivun vasemman reunan palkista voi suodattaa Maaningan kohteet.

- to 11. heinäkuuta 2019 11.17.58


ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI