Mikä Niiralan Kulma on?

Lue lisää

Ei ole tärkeämpää työtä kuin oman kodin tarjoaminen

Jos Niiralan kulmille vuonna 1949 rakennetun ensimmäisen kerrostalon talonmies olisi saanut kurkistaa tulevaisuuteen, olisi hänellä ja nykyisillä kiinteistönhoitajilla ollut samanlaisia ajatuksia. Molemmat ovat nähneet asukkaan kasvoilla tietyn innostuksen ilmeen, kun hän muuttaa uuteen kotiin. Sen vuoksi työntekijät voivat olla yhtä mieltä siitä, että ei ole tärkeämpää työtä kuin oman kodin tarjoaminen.

1940-luvun talkkari tervehti Niiralankadulla kaksioon sovittautuvaa kymmenhenkistä perhettä. Tänään kiinteistönhoitaja näkee tyytyväisen kolmihenkisen perheen muuttavan samankokoiseen kotiin Linnanpellon modernissa uudiskohteessa. Puitteet ja aika ovat erilaiset, mutta tunnelma uutukaisena odottavasta kodista samanlainen.

Nikun työntekijät tuntevat ylpeyttä työstään. He ovat olleet mukana rakentamassa kuopiolaista kaupunkikuvaa ja tukemassa asuinalueiden kehittymistä Niiralan kulmilta yli koko kaupungin. Niiralan Kulmasta on kasvanut 70 vuodessa merkittävin kuopiolainen vuokra-asuntojen tarjoaja ja vuokra-asumisen asiantuntija. Nyt Nikulla on yli 7 000 asuntoa ja noin 12 000 asukasta.

Työ hyvän asumisen kehittäjänä jatkuu nikulaisella palveluasenteella: huolehdimme työkaverista, asukkaasta ja oman työn laadusta. Haluamme jatkaa näitä perinteisiä arvoja samalla, kun kehitymme paikallisesti vuokramarkkinoiden moderniksi edelläkävijäksi.

 

 

 

 

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI