Tervetuloa Niiralan Kulman asukkaaksi!

Niiralan Kulmalla tykätään asua. Mukava kun olet osa Niku-yhteisöä!

Niiralan Kulmalla asumisessa on monia etuja. Tiesitkö, että voit remontoida kotiasi myös itse? Oletko jo osallistunut aktiiviseen asukastoimintaan? 

Haluamme taata sinulle ja perheellesi turvallisen ja laadukkaan asunnon, jossa on edullinen vuokra ja viihtyisä asuinympäristö. Siihen tarvitsemme myös asukkaidemme apua - asukas on oman kotinsa ja talonsa paras asiantuntija. Tule mukaan kehittämään toimintaa ja liity mukaan aktiiviseen asukastoimintaan!

Olemme koonneet tälle sivulle sekä uusille että vanhoille asukkaille hyödyllistä tietoa asumisesta. Mikäli et löydä sivuilta vastausta kysymykseesi, otathan yhteyttä tai lähetä viesti!

Toivomme, että viihdyt hyvin Niku-kodissasi!

Lisätietoja:

Asukashallinto

Asukastoiminnan/-demokratian asiat, asukaskokoukset, kerhotilat, kuntosalit, vieraspysäköintiluvat ym. Puhelinpalvelu: ma–ti ja to–pe klo 9–12.

017 2655 304
asukashallinto@niiralankulma.fi

Asukasisännöinti/asukastoiminta

Palveluneuvonta

Vuokrasopimukset, varastovuokraukset, irtisanomiset, autopaikat, saunavuorot ym. Puhelinpalvelu: ma-ti ja to-pe klo 9-12.

017 2655 301
palveluneuvonta@niiralankulma.fi

Asiakaspalvelu

Asumisviihtyvyys

Asumishäiriöt, häiritsevä tupakointi, väärinpysäköinti, naapurisopu yms. liittyvät asiat. Puhelinpalvelu: ma–ti ja to–pe klo 9–12.

017 2655 303
asumisviihtyvyys@niiralankulma.fi

Asukasisännöinti

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI