Mikä Niiralan Kulma on?

Lue lisää

Vastuullisuus

Niiralan Kulma on ollut perustamisestaan saakka sosiaalisesti ja taloudellisesti vastuullinen yhtiö. Ympäristövastuullisuuden on nostanut osaksi kaikkien tietoisuutta huoli maapallon tulevaisuudesta. Olemme sisällyttäneet vastuullisuusuuden keskeiseksi osaksi strategiaamme ja arvojamme. Raportoimme taloudellisesta, sosiaalisesta ja ympäristövastuullisuudesta vuosikertomuksen yhteydessä. 

Uusi osa vastuullisuutta - Whistleblowing-ilmoituspalvelu

Niiralan Kulma toimii avoimessa vuorovaikutuksessa asukkaiden, sidosryhmien, henkilöstön ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa. Osana vastuullisuustoimiamme olemme ottaneet käyttöön ilmoituskanavan (ns. whistleblowing-palvelun), joka tarjoaa mahdollisuuden ilmoittaa epäillyistä väärinkäytöksistä, jotka vaikuttavat ihmisiin, organisaatioomme, yhteiskuntaan tai ympäristöön. Ilmoituspalvelu vähentää väärinkäytösten todennäköisyyttä ja osoittaa sitoutumisemme oikeudenmukaiseen toimintaan.

Vilpittömällä mielellä tehty ilmoitus ei vaadi todisteita

Ilmoitusta tehdessäsi sinulla ei tarvitse olla todisteita epäilystesi tueksi, mutta ilmoitus pitää tehdä siinä vilpittömässä uskossa, että väärinkäytös on todellinen. Voit kertoa huolestasi nimettömänä ulkopuolisen kumppanimme (WhistleB) ylläpitämän ilmoituskanavan kautta. 

>> Ilmoita tästä

Ilmoituskanavaan pääsee esimerkiksi tietokoneelta, tabletilta ja älypuhelimelta. 

Lisätietoja palvelusta ja sen käytöstä saat:

•    Usein kysyttyä Whistleblowing-palvelusta  (https://whistleb.com/faq/whistleblower)
•    Nikun ilmoituspalvelun ohjeet 

"WhistleB tarjoaa kolmannen osapuolen ilmoituspalvelun, joka takaa ilmoittajan nimettömyyden kom-munikoinnissa työnantajan kanssa. Palvelu on täysin erillään työnantajan IT-järjestelmistä ja verkkopal-veluista. WhistleB ei tallenna IP-osoitteita tai muita tietoja, joilla voisi tunnistaa ilmoituksen lähettäjän. Kaikki raportit ovat salattuja ja vain nimetyt henkilöt voivat purkaa ne. WhistleB ei voi purkaa ja lukea raportteja." WhistleB
 

 

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI