Rakennuttaminen

Niiralan Kulma peruskorjaa ja rakentaa uutta

Peruskorjaus 

Niiralan Kulman kiinteistöt peruskorjataan täydellisesti keskimäärin joka 30. vuosi, joka on kiinteistön keskimääräinen elinkaari. Vuositasolla korjataan 50-100 asuntoa 1-2 kiinteistössä. Peruskorjauksessa kiinteistö korjataan nykypäivän tasolle tekniikaltaan, pintarakenteiltaan sekä asumisviihtyvyydeltään. Peruskorjauksen sisältö on seuraava:

  • lvi- ja sähkölaitteiden ja -varusteiden uusiminen
  • kaikkien pintarakenteiden uusiminen, myös julkisivuja päivitetään 
  • kaikkien kalusteiden uusiminen
  • ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen
  • parvekkeiden kunnostaminen ja lasittaminen
  • huonetilajakoa saatetaan muuttaa toimivammaksi 

 

 

Kulttuurihistoriallisesti arvokas Tasavallankatu 4 peruskorjattiin vanhaa vaalien, ja se valmistui korjauksesta kesäkuussa 2021.

 

Uudisrakennuttaminen

Niiralan Kulma Oy on saanut uudisrakentamisestaan valtakunnallista mainetta laadukkaasta ja kohtuuhintaisesta rakentamisestaan. Uudisrakennuksia rakennetaan 2 - 3 vuoden välein palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien äärelle.

Myllymäen pistetaloista elinkaarensa päähän tullut Raviradantie 8 on purettu, ja tilalle rakennettiin Myllymäen olevaa pistetalokantaa ulkoisesti mukaileva uudisrakennus, johon asukkaat pääsivät muuttamaan lokakuun 2020 lopulla. Tällä hetkellä Myllymäellä on käynnissä Kaartokatu 3 uudisrakennusurakka, johon kuuluu myös vanhan rakennuksen purkaminen. Kaartokatu 3 uudisrakennus valmistuu alkusyksystä 2022. 

Uuteen rivitalokohteeseemme Särkiniemeen, Lohkaretie 22:een, asukkaat pääsivät muuttamaan heinä-elokuussa 2021. Lohkaretiellä on 20 yksitasoista saunallista rivitalohuoneistoa, huoneistotyyppejä on yksiöistä neliöihin.

Päivärantaan valmistui   8-kerroksinen pistetalo syyskuussa 2021, talossa on 31 asuntoa. 

Petoselle on rakenteilla senioreille ja tehostettuun palveluasumiseen suunnattu palvelutalo, joka valmistuu lokakuussa 2021.

Männistöön, osoitteisiin  Untamonkatu 2 ja Untamonkatu 4, on rakenteilla vapaarahoitteiset pienkerrostalot. Taloissa on asuntoja pikku kaksioista neljä huonetta keittotila -asuntoihin, kaikissa asunnoissa on sauna. Talot valmistuvat kesällä 2022

 

​​​​​​​

Uudisrakennuskohde Keski-Kaari 48.

Lisätietoja:

Pyykönen Mervi

Rakennuttajasihteeri

044 7655 312

Rakennuttaminen ja peruskorjaus

Happonen Tuomas

Rakennuttaja

044 7655 388

Rakennuttaminen ja peruskorjaus

Koivisto Jari

Rakennuttaja

044 7655 383

Rakennuttaminen ja peruskorjaus

Räisänen Matti

Rakennuttaja

044 7655 381

Rakennuttaminen ja peruskorjaus

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI