Rakennuttaminen

Niiralan Kulma peruskorjaa ja rakentaa uutta. Niiralan Kulma Oy:n hallituksen hyväksymä rakennuttamisohjelma löytyy tästä.

Peruskorjaus 

Rakennuttamisen pääpaino on viime vuosina ollut peruskorjauksissa. Niiralan Kulman kiinteistöt peruskorjataan täydellisesti keskimäärin joka 30. vuosi, joka on kiinteistön keskimääräinen elinkaari. Vuositasolla korjataan 50-100 asuntoa 1-2 kiinteistössä. Peruskorjauksessa kiinteistö korjataan nykypäivän tasolle tekniikaltaan, pintarakenteiltaan sekä asumisviihtyvyydeltään. Peruskorjauksen sisältö on seuraava:

  • lvi- ja sähkölaitteiden ja -varusteiden uusiminen
  • kaikkien pintarakenteiden uusiminen, myös julkisivuja päivitetään 
  • kaikkien kalusteiden uusiminen
  • ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen
  • parvekkeiden kunnostaminen ja lasittaminen
  • huonetilajakoa saatetaan muuttaa toimivammaksi 

 

Peruskorjaustyöt ovat tällä hetkellä käynnissä  Urheilukatu 1:ssä ja  Soikkokuja 7:ssä. 

 

Niiralan Kulman nimikkokiinteistö Niiralankatu 8 valmistui peruskorjauksesta 2017.

 

Uudisrakennuttaminen

Niiralan Kulma Oy on saanut uudisrakentamisestaan valtakunnallista mainetta laadukkaasta ja kohtuuhintaisesta rakentamisestaan. Uudisrakennuksia rakennetaan 2 - 3 vuoden välein palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien äärelle.

Parhaillaan on rakenteilla kolme kerrostaloa osoitteeseen Linnanpellonkatu 30. Kohteeseen valmistuu yhteensä 97 asuntoa, joista 29 sijaitsee syksyllä 2017 valmistuvassa C-talossa. Talot A ja B valmistuvat kevättalvella 2018.

Toukokuussa 2017 aloitettiin Kasarmikatu 6:ssa sijaitsevan vanhan rakennuksen purkutyöt. Tilalle rakennettava kuusikerroksinen asuinkerrostalo tarjoaa vuokra-asuntoja ja tuetun asumisen palveluita. Asuntoja on yhteensä 37 kappaletta, joista 12 on suunnattu tuettuun ja 15 tehostetusti tuettuun asumiseen. Loput kymmenen asuntoa ovat normaaleja vuokra-asuntoja.

Linnanpellon 2. vaiheen uudisrakennusten rakentaminen on alkanut lokakuussa 2017 osoitteessa Killisenkatu 7, talot A ja B (alla olevassa havainnekuvassa etualan talot). Taloihin tulee yhteensä 46 asuntoa, joiden huoneistotyypit ovat 1h - 4h+k (32- 81,5 m2). Osa asunnoista vuokrataan ulkopuoliselle toimijalle.  Kohde on valmis marraskuussa 2018.

Havainnekuva Linnanpellolle valmistuvista uudisrakennuksista.

Lisätietoja:

Houtsonen Mervi

rakennuttajasihteeri

0447655312

Rakennuttaminen ja peruskorjaus

Happonen Tuomas

valvoja-rakennuttaja

0447655388

Rakennuttaminen ja peruskorjaus

Koivisto Jari

valvoja-rakennuttaja

0447655383

Rakennuttaminen ja peruskorjaus

Räisänen Matti

valvoja-rakennuttaja

044 7655381

Rakennuttaminen ja peruskorjaus

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI