Rakennuttaminen

Niiralan Kulma peruskorjaa ja rakentaa uutta. 

Peruskorjaus 

 Niiralan Kulman kiinteistöt peruskorjataan täydellisesti keskimäärin joka 30. vuosi, joka on kiinteistön keskimääräinen elinkaari. Vuositasolla korjataan 50-100 asuntoa 1-2 kiinteistössä. Peruskorjauksessa kiinteistö korjataan nykypäivän tasolle tekniikaltaan, pintarakenteiltaan sekä asumisviihtyvyydeltään. Peruskorjauksen sisältö on seuraava:

  • lvi- ja sähkölaitteiden ja -varusteiden uusiminen
  • kaikkien pintarakenteiden uusiminen, myös julkisivuja päivitetään 
  • kaikkien kalusteiden uusiminen
  • ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen
  • parvekkeiden kunnostaminen ja lasittaminen
  • huonetilajakoa saatetaan muuttaa toimivammaksi 

 

Niiralan Kulman nimikkokiinteistö Niiralankatu 8 valmistui peruskorjauksesta 2017.

 

Uudisrakennuttaminen

Niiralan Kulma Oy on saanut uudisrakentamisestaan valtakunnallista mainetta laadukkaasta ja kohtuuhintaisesta rakentamisestaan. Uudisrakennuksia rakennetaan 2 - 3 vuoden välein palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien äärelle.

Linnanpellolle, Linnanpellonkatu 30:een ja Killisenkatu 7:ään, on valmistunut vuosina 2017-2018 yhteensä 143 uutta asuntoa, huoneistotyyppejä on yksiöistä neljä huonetta ja keittiö- asuntoihin.  Killisenkatu 7:stä osa asunnoista on vuokrattu ulkopuoliselle toimijalle.  Linnanpellon ns. 3. vaiheen suunnittelu on tarkoitus aloittaa syksyllä 2019.

Syyskuussa 2018 valmistui uudisrakennus Kuopion keskustaan, Kasarmikatu 6:een. Kuusikerroksisessa pistetalossa on 37 asuntoa, joista suurin osa on suunnattu tuettuun asumiseen.

Parhaillaan on rakenteilla Nikun uusien toimitilojen ja uusien Niku-kotien rakentaminen Kuopion keskustan ruutukaava-alueelle osoitteeseen Hatsalankatu 37. Nikun toimitilat valmistuvat kesäkuussa 2020 ja asunnot loppuvuodesta 2020. Untamonkatu 6:een on valmistumassa uudisrakennus, johon tulee tukiasuntoja sekä niiden vaatimat toimintatilat Työterapinen Yhdistys ry:lle.

Myllymäen pistetaloista elinkaarensa päähän tullut Raviradantie 8 on purettu. Tilalle rakennetaan Myllymäen olevaa pistetalokantaa ulkoisesti mukaileva uudisrakennus, joka valmistuu lokakuussa 2020.

 

Uudisrakennuskohde Linnanpellonkatu 30.

Lisätietoja:

Pyykönen Mervi

rakennuttajasihteeri

0447655312

Rakennuttaminen ja peruskorjaus

Happonen Tuomas

Rakennuttaja

0447655388

Rakennuttaminen ja peruskorjaus

Koivisto Jari

Rakennuttaja

0447655383

Rakennuttaminen ja peruskorjaus

Räisänen Matti

Rakennuttaja

044 7655381

Rakennuttaminen ja peruskorjaus

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI