Rakennuttaminen

Niiralan Kulma peruskorjaa ja rakentaa uutta. 

Peruskorjaus 

Rakennuttamisen pääpaino on viime vuosina ollut peruskorjauksissa. Niiralan Kulman kiinteistöt peruskorjataan täydellisesti keskimäärin joka 30. vuosi, joka on kiinteistön keskimääräinen elinkaari. Vuositasolla korjataan 50-100 asuntoa 1-2 kiinteistössä. Peruskorjauksessa kiinteistö korjataan nykypäivän tasolle tekniikaltaan, pintarakenteiltaan sekä asumisviihtyvyydeltään. Peruskorjauksen sisältö on seuraava:

  • lvi- ja sähkölaitteiden ja -varusteiden uusiminen
  • kaikkien pintarakenteiden uusiminen, myös julkisivuja päivitetään 
  • kaikkien kalusteiden uusiminen
  • ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen
  • parvekkeiden kunnostaminen ja lasittaminen
  • huonetilajakoa saatetaan muuttaa toimivammaksi 

 

Peruskorjaustyöt ovat tällä hetkellä käynnissä Neulamäentie 20:ssa, joka valmistuu korjauksesta vaiheittain siten, että viimeiset talot ovat valmiit kesällä 2019. 

 

Niiralan Kulman nimikkokiinteistö Niiralankatu 8 valmistui peruskorjauksesta 2017.

 

Uudisrakennuttaminen

Niiralan Kulma Oy on saanut uudisrakentamisestaan valtakunnallista mainetta laadukkaasta ja kohtuuhintaisesta rakentamisestaan. Uudisrakennuksia rakennetaan 2 - 3 vuoden välein palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien äärelle.

Linnanpellon 2. vaiheen uudisrakennusten rakentaminen alkoi lokakuussa 2017 osoitteessa Killisenkatu 7, talot A ja B. Taloissa on yhteensä 46 asuntoa, joiden huoneistotyypit ovat 1h - 4h+k (32- 81,5 m2). Osa asunnoista on vuokrattu ulkopuoliselle toimijalle. Kohde on valmistui joulukuussa 2018. Linnanpellon 3. rakennusvaiheen toteutusaikataulu on vielä auki. 

Syyskuussa 2018 valmistui uudisrakennus aivan Kuopion keskustaan, Kasarmikatu 6:een. Talo on  kuusikerroksinen ja se tarjoaa vuokra-asuntoja ja tuetun asumisen palveluita. Asuntoja on yhteensä 37 kappaletta, joista suurin osa on suunnattu tuettuun asumiseen.

 

Uudisrakennuskohde Linnanpellonkatu 30.

Lisätietoja:

Pyykönen Mervi

rakennuttajasihteeri

0447655312

Rakennuttaminen ja peruskorjaus

Happonen Tuomas

Rakennuttaja

0447655388

Rakennuttaminen ja peruskorjaus

Koivisto Jari

Rakennuttaja

0447655383

Rakennuttaminen ja peruskorjaus

Räisänen Matti

Rakennuttaja

044 7655381

Rakennuttaminen ja peruskorjaus

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI