Liiketilat ja varastot

Tarvitsetko tiloja yrityksellesi?

Niiralan Kulma Oy vuokraa myös liike- ja varastotiloja. Erityisesti liiketilat ovat muunneltavissa monen erilaisen bisneksen käyttöön - tällä hetkellä Niiralan Kulman liiketiloissa toimii mm. terveys- ja kauneuspalveluja, kampaamoja, kauppoja, kerhotiloja jne.

Vuokrattavia liiketiloja on lähinnä vanhoissa kaupunginosissa sijaitsevissa kiinteistöissämme. Liike-elämä on hektistä, ja myös liiketilojen tilanteet muuttuvat joustavasti ja joskus hyvinkin nopeasti. Kysy lisätietoja tämän hetken tilanteesta! 

Liiketilojen hinnat vaihtelevat sijainnin, koon ja varustelun mukaan. Kysy lisää! 

 

Lisätietoja:

Liiketilojen vuokraus

Liiketilojen vuokraus

044 765 5270
liiketilat@niiralankulma.fi

Asiakaspalvelu

Varastot ja autopaikat

Varastojen ja autopaikkojen vuokrauksesta tiedustelut asiakaspalveluun: puh. 017 2655 301 (ma-pe klo 9-12) tai sähköpostitse (palveluneuvonta[at]niiralankulma.fi). Varastojen vuokrahinnat vaihtelevat sijainnin ja koon mukaan. Varastojen nelilöhinta on 2,70 - 6,00 €/m².

Autopaikkamaksut vaihtelevat noin 10-65 €/kk sen mukaan, onko kyseessä autopaikka, -katos, -talli vai -halli, onko autopaikalla lämmitysmahdollisuus, ja minkä tehoista lohkolämmitintä käytetään.

Lisätietoja:

Palveluneuvonta

Vuokrasopimukset, varastovuokraukset, irtisanomiset, autopaikat, saunavuorot ym. Puhelinpalvelu: ma–ti ja to–pe klo 9–12.

017 2655 301
palveluneuvonta@niiralankulma.fi

Asiakaspalvelu

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI