Usein kysyttyä

Avaimista

Mistä avaimet?

Asuntojen avainten luovutuksen ja vastaanoton sekä lisäavainten tilauksen hoitaa
BLC Turva Oy, Leväsentie 7, 70100 Kuopio

Myymälä avoinna arkisin klo 8 - 16, puh. 020 7431 470.

Uuden asuntosi avaimen saat hakea BLC Turvasta vuokrasopimuksen  ensimmäisenä voimassaolopäivänä. Hakiessasi avaimia BLC Turvasta tarvitset mukaasi henkilötodistuksen. Vaihtoehtoisesti voit myös antaa valtakirjan henkilölle, joka pääsee puolestasi noutamaan avaimen.

Jos tarvitset asuntoosi lisää Abloy Sento, Excec ja iLOQ-lukkojen avaimia, teet niistä lisätilauksen soittamalla tai käymällä BLC Turvan myymälässä. Avaimista tulee lasku, jonka maksamisen jälkeen avaimet tehdään ja sinulle ilmoitetaan noudettavista avaimista. Lisäavainten saaminen kestää 5 - 7 työpäivää. Abloy Classic -avaimen voit teettää ilman ennakkomaksua BLC Turva Oy:llä tai lähimmässä lukkoliikkeessä.

Maaseutukohteissa (Vehmersalmi, Riistavesi, Hirvilahti, Karttula, Nilsiä, Maaninka ja Juankoski) avainten haku ja palautus hoidetaan jatkossakin talon oman kiinteistönhoitajan kanssa. Lisätilattavat avaimet myös maaseudun asuntohin tilaa asukas itse BLC Turvalta.

Huom! Maaseutukohteista Kurkimäen talojen avaimet hoituvat BLC Turvan kautta!

 

BLC Turva kartalla:

Avaimet kadonneet?

Ota yhteys omaan kiinteistönhoitajaasi. 

Avaimen joutuminen vieraisiin käsiin on aina turvallisuusriski. Avainta ei tule luovuttaa ulkopuoliselle edes hetkellisesti. Kukin avain on aina vähintään yhtä arvokas kuin sen avaamien ovien takana oleva omaisuuskin.

Älä koskaan laita avaimiisi tunnisteita esim. osoitetta tai huoneistonumeroa!

Avainten luovutus irtisanomistilanteessa

Kun irtisanot asunnon, on yksi avain toimitettava viikkoa ennen vuokrasopimuksen päättymistä BLC Turvalle. Voit palauttaa avaimen BLC:n aukioloaikoina suoraan liikkeeseen tai jättää sen palautuskuoressa BLC:n postilaatikkoon. Avaimen palautuskuoren saat vuokrasopimuksen irtisanomisen yhteydessä Nikun toimistolta.

HUOM! Maaseutukohteissa (Vehmersalmi, Riistavesi, Hirvilahti, Karttula, Nilsiä, Maaninka ja Juankoski) avaimet jätetään asuntoon, ellei toisin sovita. Kurkimäen talojen asuntojen avaimet ja niiden palautus hoituvat BLC Turvan kautta!

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI