Usein kysyttyä

Avaimista

Mistä saan asunnon avaimet?

Avainten luovutus Kuopion kaupunkikohteisiin

Kuopion Lukkoteam Oy (Tasavallankatu 22, Kuopio) hoitaa asuntojen avainten luovutuksen ja vastaanoton. Liike on avoinna ma–to klo 8–16 ja pe klo 8–15.30.

Uuden asuntosi avaimen saat hakea lukkoliikkeestä vuokrasopimuksen ensimmäisenä voimassaolopäivänä. Hakiessasi avaimia tarvitset mukaasi henkilötodistuksen. Vaihtoehtoisesti voit myös antaa valtakirjan henkilölle, joka pääsee puolestasi noutamaan avaimen.

Avainten luovutus Kuopion maaseutukohteisiin

Maaseutukohteissa (Vehmersalmi, Riistavesi, Hirvilahti, Karttula, Nilsiä, Maaninka ja Juankoski) avainten haku ja palautus hoidetaan talon oman kiinteistönhoitajan kanssa. Lisätilattavat avaimet myös maaseudun asuntoihin tilaa asukas itse lukkoliikkeestä. Maaseutukohteista Kurkimäen talojen avaimet hoituvat yllä mainitun lukkoliikkeen kautta!

Lisäavaimet

Jos tarvitset asuntoosi lisää Abloy Sento, Excec- tai ILOQ-avaimia, tee niistä lisätilaus ottamalla yhteyttä palveluneuvontaamme: puh. 017 2655 301 (ma–ti ja to–pe klo 9–12) tai sähköpostitse palveluneuvonta@niiralankulma.fi. Asukas maksaa tilaamansa uuden avaimen suoraan lukkoliikkeelle. Ylimääräinen, teetätetty avain jää asuntoon vuokrasuhteen päättyessä.

Kuopion Lukkoteam kartalla:

Avaimet kadonneet?

Ota yhteys omaan kiinteistönhoitajaasi. 

Avaimen joutuminen vieraisiin käsiin on aina turvallisuusriski. Avainta ei tule luovuttaa ulkopuoliselle edes hetkellisesti. Kukin avain on aina vähintään yhtä arvokas kuin sen avaamien ovien takana oleva omaisuuskin.

Älä koskaan laita avaimiisi tunnisteita esim. osoitetta tai huoneistonumeroa!

Avainten luovutus irtisanomistilanteessa

Kun irtisanot asunnon, on yksi avain toimitettava viikkoa ennen vuokrasopimuksen päättymistä Kuopion Lukkoteam Oy:lle. Voit palauttaa avaimen Lukkoteamin aukioloaikoina suoraan liikkeeseen.

Jos ette pysty käymään henkilökohtaisesti lukkoliikkeellä sen aukioloaikoina, voitte palauttaa avaimen kirjekuoressa lukkoliikkeen avainpalautuslaatikkoon. Laittakaa kuoreen nimenne, osoitteenne ja asuntoon jäävien avaimien kappalemäärä.

Maaseutukohteissa (Vehmersalmi, Riistavesi, Hirvilahti, Karttula, Nilsiä, Maaninka ja Juankoski) avaimet jätetään asuntoon, ellei toisin sovita. Kurkimäen talojen asuntojen avaimet ja niiden palautus hoituvat Lukkoteamin kautta!

Avaimet unohtuneet kotiin

Mikäli olet unohtanut oman kotiavaimesi sisälle asuntoosi arkipäivänä (ma–to klo 7–15.30, pe klo 7–14.15), niin ota yhteyttä oman alueesi kiinteistönhoitajaan >>

Mikäli unohdus on sattunut muuna aikana tai pyhäpäivänä, ota yhteys päivystäjään >>

Ovenavauksen maksu kiinteistönhoitajan toimesta on 20 euroa ja päivystäjän 65 euroa.

Lukon sarjoitus

Lukon sarjoitus tulee pyytää oman alueesi kiinteistönhoitajalta. Yhteystiedot löytyvät täältä >>

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI