Asunnot

City-kotiin vai maaseudun rauhaan?

Niiralan Kulmalla on yli 6000 asuntoa, jotka sijaitsevat Kuopion keskustassa ja eri kaupunginosissa. Koteja on myös Kuopion maaseutukylissä Riistavedellä, Vehmersalmella, Kurkimäessä, Hirvilahdessa, Nilsiässä, Maaningalla, Karttulassa sekä Juankoskella.

Asunnoissamme lemmikit ovat sallittuja, vesimaksu ja toki myös lämmitys sisältyvät vuokraan ja talopesulan käyttö on maksutonta. Tarjoamme myös käyttöösi veloituksetta 10 megatavun taloyhtiölaajakaistan. HUOM: Talopesulan ja laajakaistan saatavuus ja maksuttomuus saattaa vaihdella maaseutukohteissa.

Löydä oma vuokrakotisi

Tutustu erilaisiin Niiralan Kulma -koteihin. Vapautuvia asuntoja voi hakea jatkuvasti - aloita tutustumalla Kotihaun kautta erilaisiin Niiralan Kulman vuokrakohteisiin ja täytä sähköinen asuntohakemus. Heti vapaita asuntoja voit tarkastella Vuokra-ovi.com -palvelussa. Huomioithan, että Vuokraovessa on esillä vain osa vapaista ja vapautuvista asunnoistamme.

Asuntohakemuksen täyttäminen siis kannattaa!

Hakijapalvelun osastomme käsittelee asuntohakemukset, vapaat/vapautuvat asuntomme sekä tekee myös asukasvalinnan.

Hakijapalvelu palvelee puhelimitse ma-pe klo 9-11 ja klo 12-14, puh: 017-2655 305 sekä sähköpostitse: hakijapalvelu@niiralankulma.fi

Kotihaku >>

Tutustu virtuaalisesti

Muutamiin kohteisiin voi tutustua myös virtuaalisesti 360-kuvien avulla. Käy virtuaalikävelyllä seuraavissa Niku-taloissa:

Linnanpellonkatu 30, Linnanpelto

Soikkokuja 7, Jynkkä

Urheilukatu 1, Haapaniemen Pistetalot

Kumpukatu 8, Haapaniemi

Kasarmikatu 6, keskusta 

Killisenkatu 7, Linnanpelto. Tutustu kaksioon tai kolmioon >>

Neulamäentie 20, Neulamäki

Kurkkaa Linnanpellonkatu 30 -talon neliöön >>

 

Lisätietoja:

Hakijapalvelu

Puhelinpalvelu ma-pe klo 9-11 ja klo 12-14

017-2655 305
hakijapalvelu@niiralankulma.fi

Asiakaspalvelu

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI