Asunnot

Niiralan Kulmalla on yli 7000 asuntoa, jotka sijaitsevat Kuopion eri kaupunginosissa. Koteja on myös maaseutukohteissa Riistavedellä, Vehmersalmella, Kurkimäessä, Hirvilahdessa, Nilsiässä, Maaningalla, Karttulassa ja Juankoskella.

Suurimmassa osassa vesimaksu sisältyy vuokraan. Talopesulan käyttö on maksutonta ja lemmikit sallittuja. Tarjoamme myös käyttöösi veloituksetta 25 megabitin taloyhtiölaajakaistan!

Asuntoa voit hakea jatkuvasti. Kohteisiimme voit tutustua ja täyttää asuntohakemuksen Kotihaku-palvelussamme. Heti vapaita ja vapautuvia asuntoja voit tarkastella myös Vuokraovi.com-palvelussa. Huomioithan, että netissä on esillä vain osa vapaista ja vapautuvista asunnoistamme, sillä voimme tarjota vapautuvia asuntoja jo suoraan hakemusten perusteella. Asuntohakemuksen täyttäminen on siis olennaista!

Hakijapalvelumme käsittelee asuntohakemukset ja tekee asukasvalinnat.

Hakijapalvelu palvelee puhelimitse ma–pe klo 9–12, p. 017 265 5305 sekä sähköpostitse osoitteessa hakijapalvelu@niiralankulma.fi. Hakijapalvelulla ei ole kasvokkain tapahtumaa asiakaspalvelua.

Niiralan Kulman Kotihaku-palvelu 
Täytä asuntohakemus Niiralan Kulmalle

 

Tutustu asuntoihin virtuaalisesti

Joihinkin kohteisiimme voit tutustua virtuaalisesti 360-kuvien avulla. Käy virtuaalikävelyllä seuraavissa Niku-taloissa:

Haapaniemi

Linnanpelto

Männistö

Päiväranta

Kuopion keskusta

Neulamäki

Särkiniemi

Jynkkä

Pyörö

 

Neulamäen Niku-kohteet

Niiralan Kulmalla on useita kiinteistöjä Kuopiossa Neulamäen alueella. Alueella on erinomaiset palvelut, julkisen liikenteen yhteydet sekä ulkoilumahdollisuudet. Tutustu Neulamäen alueella sijaitseviin Niku-kiinteistöihin alla olevien videoiden avulla:

Juontotie 7

 

Juontotie 14

 

Justeerikuja 4

 

Neulamäentie 15

 

Neulamäentie 20

 

Neulamäentie 22

 

Neulastie 6

 

Rosokuja 2

 

Versokuja 3

 

Lisätietoja:

Hakijapalvelu

Asuntohakemukset, vapaat ja vapautuvat asunnot, asukasvalinnat ym. Puhelinpalvelu: ma–pe klo 9–12.

017 2655 305
hakijapalvelu@niiralankulma.fi

Asiakaspalvelu

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI