Asunnot

Niiralan Kulmalla on yli 7000 asuntoa, jotka sijaitsevat Kuopion eri kaupunginosissa sekä maaseutukohteissa.

Asuntoa voit hakea jatkuvasti. Kohteisiimme voit tutustua ja täyttää asuntohakemuksen Kotihaku-palvelussamme. Huomioithan, että verkkosivuillamme on esillä vain osa vapaista ja vapautuvista asunnoistamme, sillä voimme tarjota vapautuvia asuntoja jo suoraan hakemusten perusteella. Asuntohakemuksen täyttäminen on siis olennaista!

Suurimmassa osassa asunnoista vesimaksu sisältyy vuokraan. Talopesulan käyttö on maksutonta ja lemmikit sallittuja. Tarjoamme myös käyttöösi veloituksetta 25 megabitin taloyhtiölaajakaistan.

Hakijapalvelumme käsittelee asuntohakemukset ja tekee asukasvalinnat. Hakijapalvelu palvelee puhelimitse ma–pe klo 9–12, p. 017 265 5305 sekä sähköpostitse osoitteessa hakijapalvelu@niiralankulma.fi. Hakijapalvelulla ei ole kasvokkain tapahtumaa asiakaspalvelua.

Niiralan Kulman Kotihaku-palvelu 
Täytä asuntohakemus Niiralan Kulmalle

 

Tutustu asuntoihin virtuaalisesti

Joihinkin kohteisiimme voit tutustua virtuaalisesti 360-kuvien avulla. Käy virtuaalikävelyllä seuraavissa Niku-taloissa:

Haapaniemi

Linnanpelto

Männistö

Päiväranta

Kuopion keskusta

Neulamäki

Särkiniemi

Jynkkä

Pyörö

 

Levänen

  • Leväsen palvelukeskus: Kotokuja 2A. Tutustu palvelukeskuksen yksiöön ja kaksioon. Leväsen palvelukeskus on Niiralan Kulman rakennuttama. Asukasvalinnat eivät mene Niiralan Kulman kautta.

Lisätietoja:

Hakijapalvelu

Asuntohakemukset, vapaat ja vapautuvat asunnot, asukasvalinnat ym. Puhelinpalvelu: ma–pe klo 9–12.

017 265 5305
hakijapalvelu@niiralankulma.fi

Asiakaspalvelu

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI