Asunnon omatoimiremontointi

Kaipaatko pientä piristystä kotiisi? Sinulla on mahdollisuus maalata tai tapetoida esimerkiksi asuntosi seinät.

Tee näin:

  • Ota yhteyttä talosi kiinteistönhoitajaan, joka tarkastaa asunnon ja antaa luvan remontille.
  • Rautakaupassa voit yhdessä myyjän kanssa valita työvälineet sekä Niiralan Kulman sopimusmallistosta mieleisesi tapetit tai maalit. Myyjä opastaa tilauksessa tarkemmin.
  • Hae materiaalit ja tee/teetätä työ 1 kk sisällä luvan saamisesta.
  • Ilmoita kiinteistönhoitajallesi remontin valmistumisesta ja sovi työn tarkastusajankohta.

 

Omatoimiremontin materiaalit ja työvälineet saat maksutta. Työn voi tehdä itse tai teetättää ammattilaisella – muista kotitalousvähennys! Maalit tai tapetit voit valita Kuopion K-Raudasta Niiralan Kulman sopimusvalikoimasta, mutta esimerkiksi maalin sävytyksen itse kustantamalla saat personoitua kotisi juuri halutunlaiseksi. Nikun sopimusvalikoimaan kuuluu vaaleita, neutraaleja sävyjä. Jos haluat räväkämpää väriä seiniin, voi sinulle tulla velvoite palauttaa pinnat neutraaliin sävyyn, jos muutat asunnosta myöhemmin pois.

Kosteiden tilojen remontit ja mattotyöt tekee aina yhtiön remonttiosasto. Kaikista asunnossa tehtä­vistä muutostöistä (esimerkiksi parke­tin asentamisesta tai kiinteiden kalusteiden muutoksista jne.) on aina sovittava erikseen ja tehtävä kirjal­linen sopimus.

Niiralan Kulma pitää rakennukset peruskunnossa ja asunnot asuinkelpoisessa kunnossa, mutta asukas on vastuussa asunnostaan. Niiralan Kulmalla on oikeus asunnon kunnon tarkistamiseen myös asumisaikana. Vastuunjakotaulukosta selvität helposti kuuluko jokin asia Niiralan Kulman korjattaviin töihin, vai onko asukas vastuussa.


Voit valita K-Raudan sopimusvalikoimasta erilaisia maali- ja tapettimalleja.

Lue lisää

Kauniilla ja modernilla lattialla asumisvuosia lisää

 

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI