Asuminen

Asunnon omatoimiremontointi

Asukkaalla on mahdollisuus tehdä itse tai teetättää huoneistossaan omalla kustannuksellaan pientä remonttia, esimerkiksi pintojen maalaus, tapetointi, parketin, laminaatin tai sälekaihtimien asennus.

Ennen remontin aloittamista on Niiralan Kulmalta kuitenkin pyydettävä lupa työn tekemiseen ja allekirjoitettava sitoumus. Luvan saat omalta kiinteistönhoitajaltasi, joka tulee tarkastamaan asunnon ennen remontointia.

Kiinteistönhoitajalta voit myös saada tarvikelapun, jota vastaan voit valita Niiralan Kulman perusmallistosta varastolta mieleisesi tapetit ja maalit. Varasto sijaitsee Neulamäen teollisuusalueella osoitteessa Hopeakatu 6, sisäänkäynti asukkaille on Pronssikatu 7 B-rapusta. 

Kun remontti on valmis, on Niiralan Kulmalta pyydettävä vielä työn tarkastus.

Kosteiden tilojen remontit sekä mattotyöt tekee aina Niiralan Kulman remonttiosasto. Kosteiden tilojen pintoihin ei saa tehdä minkäänlaisia reikiä, joten käytä esimerkiksi tarrakoukkuja ripustimina. 

Niiralan Kulma pitää rakennukset peruskunnossa ja asunnot asuinkelpoisessa kunnossa, mutta asukas on vastuussa asunnostaan. Niiralan Kulmalla on oikeus asunnon kunnon tarkistamiseen myös asumisaikana. Vastuunjakotaulukosta selvität helposti kuuluko jokin asia Niiralan Kulman korjattaviin töihin, vai onko asukas vastuussa.

 

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI