Mikä Niiralan Kulma on?

Lue lisää

 Niiralan Kulma vuokraa koteja 

Niiralan Kulma on ollut osa kuopiolaista asumista yli 70 vuoden ajan!

Joka kymmenes kuopiolainen asuu Niiralan Kulman kodissa. Monessa perheessä Niiralan Kulmalla asumista on useassa sukupolvessa, isältä tyttärelle. Niiralan Kulma, tuttavallisemmin Niku, on kiinteä osa Kuopion kaupunkikuvaa ja asumista.

Tällä hetkellä yhtiöllä on yli 7 000 asuntoa, joissa asuu yli 12 000 kuopiolaista. Kiinteistöjä hoidetaan, siivotaan ja isännöidään pääosin oman henkilöstön voimin, joten asuminen Niiralan Kulmalla on laadukasta, turvallista ja edullista. Myös asiakaspalvelussa työskentelee oma henkilökunta. 

Niiralan Kulmalla viihdytään

Kohtuuhintaiset vuokrat, hyväkuntoiset kiinteistöt ja mm. oma siivouksen, kiinteistöhoidon ja asiakaspalvelun henkilökunta turvaavat jo yli 12 000 kuopiolaisen jokapäiväistä asumista. Vuokrasuhteemme ovat usein pitkiä, osa asukkaista on asunut Nikulla vuosikymmenien ajan.

Niiralan Kulma kehittyy ja kehittää

Niiralan Kulmalle on tärkeää asukkaiden tyytyväisyys ja kiinteistöjen laatu. Asukastoiminta on aktiivista ja toimintaa kehitetään jatkuvasti asukkaiden kanssa. Kiinteistöjä peruskorjataan ja asuntoja remontoidaan suunnitelmallisesti - talot ja kodit ovat laadukkaita, nykyaikaisia ja hyväkuntoisia.

Niiralan Kulma on Kuopion kaupungin omistama yhtiö.

Savuton yritys

Niiralan Kulma on sitoutunut Savuton Savo ja Savuton Kuopio -toiminnan periaatteisiin. Yhtiössä noudatetaan kaupungin esimerkkiä kannustavassa hengessä. 

Lue lisää:

Organisaatiokaavio

Vuosikertomus ja vastuullisuusraportti 2022 

Vuosi 2019 oli Niiralan Kulman 70-vuotisjuhlavuosi. Niku juhli synttäreitään 12.12.2019.

Katso alla oleva videoklippi, jossa on mm. pilkistys Nikun historiaan:

 

 

 

ekokompassi

Olemme sitoutuneet säästämään luonnon resursseja.
Meille on myönnetty Ekokompassi-sertifikaatti.

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI