Asumisneuvonta

Vaikea elämäntilanne? Jatkuvia ongelmia vuokranmaksussa? 

Niiralan Kulmalla on oma asumisneuvoja, joka palvelee asiakkaita erilaisissa asumisen ongelmatilanteissa. Asumisneuvoja selvittää asukaan kanssa hänen tilannettaan kokonaisvaltaisesti ja pyrkii löytämään yhdessä asukkaan kanssa ratkaisuja erilaisiin ongelmatilanteisiin (esim. vuokranmaksuvaikeudet, vaikeat asumiseen liittyvät elämäntilanteet jne). Asumisneuvoja auttaa asukasta saamaan ympärilleen tarvittavan tukiverkoston. Asumisneuvojaa sitoo vaitiolovelvollisuus.

Asumisneuvojamme tekee yhteistyötä muun muassa Kuopion kaupungin perhe- ja sosiaalipalveluiden kanssa.

Myös yhteistyökumppanimme Setlementti Puijolan palvelu auttaa ja tukee asumisen ongelmissa. Heidän yhteystietonsa löydät täältä!

Ota yhteyttä ajoissa

Asumisen ongelmatilanteissa on tärkeää ottaa yhteyttä asumisneuvojaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, tällöin mahdollisuudet toimia tilanteen parantamiseksi ovat aina paremmat. Tilapäisissä maksuhäiriöissä ota aina yhteys ensisijaisesti laskutus- ja perintätiimiimme: Puh. 017 2655 302 (ma-ti ja to-pe klo 9-12) tai sähköpostitse: vuokrat@niiralankulma.fi

Yhteydenotot asumisneuvojaan

Asumisneuvojamme löydät Niiralan Kulman toimistolta (Hatsalankatu 37, Kuopio). Suosittelemme olemaan ensin yhteydessä sähköpostitse (asumisneuvonta(at)niiralankulma.fi) tai alla olevan lomakkeen kautta, jotta voimme tarvittaessa sopia tapaamisajan niin, että asumisneuvojamme ovat varmasti paikalla ja varattuna juuri Sinua varten. 

Puhelinpalvelu: ma-ti ja to-pe klo 9-12. Puhelinnumeron löydät sivun alalaidasta.

Huom! Pienemmissä käytännön ongelmissa ja asioissa (autopaikat, saunavuorot jne) parhaiten osaa neuvoa asiakaspalvelu. Nopeimman vastauksen saamiseksi, ota yhteyttä suoraan asiakaspalveluun >>


 

Ota yhteyttä asumisneuvojaan

Lisätietoja:

Asumisneuvonta

Apua asumisen ongelmatilanteissa (esim. vuokranmaksuvaikeudet, vaikeat asumiseen liittyvät elämäntilanteet). Puhelinpalvelu: ma-ti ja to-pe klo 9-12.

017 2655 306
asumisneuvonta@niiralankulma.fi

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI