Untamonkatu 2-4 valmistuu kesällä 2022

Tutustu taloon
A A+ A++

Tervetuloa tutustumaan Untamonkatuun!

Untamonkatu 2-4 on uusi Niiralan Kulman rakenteilla oleva kiinteistökortteli, joka valmistuu Männistöön lähelle Kuopion keskustaa kesällä 2022.

Untamonkatu on ihastuttava, puuverhoiltu, kahdesta pienkerrostalosta koostuva kiinteistö huippupaikalla pidetyssä ja rauhallisessa Männistön kaupunginosassa! Männistö on idyllinen, puutalovoittoinen asuinalue vain parin kilometrin päässä Kuopion keskustasta. 

Alueella on hyvät peruspalvelut sekä julkisen liikenteen yhteydet. Lähikauppaan on vain kivenheitto. Ulkoilumahdollisuudet ovat erinomaiset ja Kallaveden kauniit järvimaisemat ovat nopeasti saavutettavissa. Vilkku-kaupunkipyöräasema on aivan kohteen vieressä, tien toisella puolella.

Nämä ihanat ja modernit, mutta vanhaa puutalorakentamisen mallia kunnioittavat 2-kerroksiset talot valmistuvat heinä-elokuussa 2022.

Kohteessa on yhteensä 20 asuntoa, 1-4 h+tk+kph+kalustesauna/sauna, neliökoko vaihdellen 33 - 73 m². Asunnoissa on kauniit ranskalaiset parvekkeet sekä mm. astianpesukoneet! Taloissa ei ole hissiä.

Tutustu taloon tarkemmin Kotihaussa >>

Untamonkadun talot ovat vapaarahoitteisia. Vapaarahoitteisuus tarkoittaa, että sen rakentamiseen ei ole käytetty valtion myöntämää ARA-tukea, ja asukkaaksi voi hakea kuka vain varallisuudesta riippumatta! 


Hakuaika on päättynyt!

Aikataulu

Kohteen hakuaika oli 1.2.-20.2.2022. Asukasvalinta on tehty hakuaikana saapuneiden hakemusten perusteella. Hakijapalvelu on ollut suoraan yhteydessä  valituihin asukkaisiin. Koteihin pääsee muuttamaan elokuussa 2022 alkaen.

 

Alla havainnekuva kohteesta:


Alla valokuvia kohteen työmaalta (kuvat otettu 30.12.2021):

 

Kohteen sijainti kartalla:

 

 

 Meillä olet kotona 

 

Asukasinfotilaisuus ti 5.7.2022 klo 16  - Tervetuloa!

Jos ilmoittautumislomake ei näy alla, pääset tästä linkistä ilmoittautumiseen >>

Ilmoittaudu viim. sunnuntaina 3.7.2022, kiitos.