Myllärintie 38:n asunnot on osakorjattu vuonna 2023

Myllärintie 38:n kodit Leväsellä valmistuivat remontista kesällä 2023! Nämä kodit sijaitsevat rauhallisella Leväsen asuinalueella, josta keskustaan pohjoisen suuntaan on matkaa kuutisen kilometriä.

Sale-kauppa, Jynkän alakoulu, kirjasto ja Vilkku-kaupunkipyöräasema sijaitsevat lähekkäin vajaan kilometrin päässä. Jynkänlahden yläkouluun on matkaa noin kaksi kilometriä. Leväsen päiväkoti sijaitsee Myllärintiellä ihan vieressä. Vielä laajemmin palveluita on lähistöllä Kauppakeskus Kolmisopessa sekä kauppapaikka Hermanissa.

Autolla keskustaan siirtyy hetkessä ja lähimmille bussipysäkeillekin on vain muutaman minuutin kävelymatka. Lenkkeilyreittejä kulkee moneen suuntaan ja talvisin myös hiihtoladut ovat lähellä.

Myllärintien asunnot ovat vapaarahoitteisia eli asukkaaksi voi hakea kuka vain varallisuudesta riippumatta. Kaikissa asunnoissa on parvekelasit, pyykinpesukonevaraus sekä uudet ikkunat sälekaihtimilla. Asuntojen korjausaste vaihtelee sen mukaan, mitä korjauksia niihin on tehty jo aiemmin.

Tutustu Myllärintie 38:n asuntoihin Kotihaussa. Kotihaussa voit täyttää myös asuntohakemuksen.

Esteettömyys

Talo 1:n eli A-talon A- ja B-portaissa on hissit, ja tämän talon asuntoihin pääsee kulkemaan esimerkiksi rollaattorin kanssa. Asuntojen sisätiloissa on kynnyksiä, joten asunnot eivät ole täysin esteettömiä.

Esimerkkikuvia asunnoista

Remontoitu keittiö
Remontoitu keittiö, joka vastaa pohjaltaan asuntojen 3, 6, 9 sekä peilikuvana asuntojen 10, 13 ja 16 keittiöitä. Remontoinnin aste vaihtelee asunnoittain.

 


Osittain remontoitu asunnon 14 keittiö, joka vastaa pohjaltaan asuntojen 14 ja 17 sekä peilikuvana asuntojen 5 ja 8 sekä yksiöiden keittiöitä.

Tyhjä asunnon keittiö
Asunnon 7 keittiö, jota remontoitu jo aiemmin. Vastaa pohjaltaan asuntojen 1 ja 4 sekä peilikuvana asuntojen 12, 15 ja 18 keittiöitä.

Kiinteistön muut tilat ja tiedot

Vesiennakkomaksu on 20 €/kk/hlö, laskutus tasataan kulutuksen mukaisesti kaksi kertaa vuodessa. Asukkaiden käytössä on maksuton pyykkitupa, kuivaushuoneet sekä talon yhteinen sauna, josta voi varata saunavuoron. Kiinteistössä on myös asuntokohtaiset varastotilat sekä ulkoväline- ja lastenvaunuvarastot. Viihtyisällä ja vehreällä piha-alueella on lasten leikkialue.

Niiralan Kulman asuntojen vuokraan sisältyvä laajakaistan perusnopeus on 25 Mbit/s. Lisänopeutta nettiin voi tilata edulliseen hintaan DNA:lta, lisätietoja: www.niiralankulma.fi//laajakaista. Parkkipaikoilla on lämmityspistokkeet. Parkkipaikkatilannetta voi tiedustella asiakaspalvelustamme, ma–ti ja to–pe klo 9–12, p. 017 2655 301.

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI