Mitä tarkoittaa asumisaktiivisuus ja asukastoiminta,  ja kuinka jokainen asukas voi vaikuttaa omaan asumiseensa vuokrataloyhtiössä - ota selvää!

Kohta pääsee grillaamaan!

17.07.2023 - Kirjoittaja

Alavassa, Keihäskatu 1:ssä, päästään nauttimaan pian kesän herkuista vastavalmistuneen grillin äärellä. Asukastoimikunta asukkaiden suosiollisella avustuksella on hankkinut pihapiiriin grillin. Eikä toiminta jäänyt pelkkään hankintaan, sillä grilli muurattiin lopulta itse!

Keihäskatu 1:n asukastoiminnan puheenjohtaja Keijo Karttunen kertoo, että kun idea grilliin oli syntynyt, pohdittiin hankintakuvioita yhdessä Niiralan Kulman palvelupäällikkö Joni Mäenpään ja asukasisännöitsijä Helena Toivasen kanssa.

– Viimein grilli saapui asukastoimikunnan tehonaisten hankintatoimilla pihaamme koottavana “palapelinä”.

Urakoitsijan muuraamana grillin käyttöönotto olisi todennäköisesti viivästynyt, joten tarmokkaat asukkaat päättivät tarttua itse härkää sarvista ja tehdä muuraustyön mukana tulleiden ohjeiden mukaisesti. Työ valmistuikin taitavien asukasammattilaisten käsissä parissa tunnissa. Koelämmityskin on jo suoritettu rakenteiden kestävyyden toteamiseksi.

– Varsinaisen grillauksen aloitamme 17.7. alkavalla viikolla ilmoitustauluilla olevien seikkaperäisten käyttöohjeiden mukaisesti. Lisäksi hankimme Nikun avustuksella tarvittavat puhdistus- ja hoitovälineet tuhka-astioineen aiemmin hankittujen grillipuiden yhteyteen, kertoo Karttunen suunnitelmista.

Alavassa voineekin pian haistella grilliruokien tuoksua.

Liittyvät uutiset

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI