Mitä tarkoittaa asumisaktiivisuus ja asukastoiminta,  ja kuinka jokainen asukas voi vaikuttaa omaan asumiseensa vuokrataloyhtiössä - ota selvää!

Rauhalahden kesäpäivä keräsi runsaan määrän osallistujia!

14.08.2023 - Kirjoittaja

Rauhalahden kesäpäivää vietettiin 12.8. iloisissa ja lämpimissä tunnelmissa. Tapahtumaan osallistui paljon etenkin lapsiperheitä.

Rauhalahden eläinpuistossa riitti menoa ja meininkiä lauantaina 12.8., kun alue oli varattu Niiralan Kulman asukkaille kesäisen päivän ajaksi. Eläinpuiston eläimet  ihastuttivat pienimpiä kävijöitä, ja erilaiset aktiviteetit, kuten kasvomaalaus, satujumppa, talutusratsastus, keppihevosrata ja ongintakilpailu olivat suosittuja. Jaettavat jäätelöt ja makkarat tekivät myös kauppansa, eikä ihme, sillä tapahtumassa vieraili arviolta noin 800 kävijää! Ulkoillessa nälkä usein sitä paitsi yllättää niin pienet kuin isommatkin.

Joukossa oli mukana myös ensikertalaisia, jotka kehuivat tapahtuman tunnelmaa. Viime vuonna mukana olleet kävijät taas kertoivat, että lapset olivat vuoden aikana usein muistelleet pupuja, joita pääsi silittämään. 

Kasvomaalauksessa sai valita itselleen esimerkiksi sydämen tai kissan. Aika monia kissoja tapahtuma-alueella päivän mittaan näkyikin!

Niiralan Kulman hallituksen asukasjäsen Marjut Ronkainen kertoi, että on ollut hienoa kuulla, kuinka ihmiset kiittelevät tapahtuman järjestämistä. Ronkainen on asunut Niiralan Kulmalla jo pitempään ja kesäpäivässä onkin törmännyt jo useaan naapurituttuun vuosien varrelta. Ronkaisen piti kiireisenä makkaranpaistopiste, jonka antimia täytyi päivän aikana täydentääkin.

Kiitämme kaikkia osallistuneita mukavasta päivästä! Suuri kiitos myös asukasaktiiveillemme, jotka olivat suurelta osin mahdollistamassa päivää ja sen sujuvaa kulkua.

Tapaamisiin taas loppukesällä ensi vuoden puolella!

Liittyvät uutiset

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI