Mitä tarkoittaa asumisaktiivisuus ja asukastoiminta,  ja kuinka jokainen asukas voi vaikuttaa omaan asumiseensa vuokrataloyhtiössä - ota selvää!

Uudet asukassivut käytössä!

04.09.2020 - Kirjoittaja

Huomio Niiralan Kulman asukkaat!

Niiralan Kulman asukassivut on uusittu!  Asukassivut löytyvät jatkossa suorasta osoitteesta asukkaat.niiralankulma.fi. Vanhat asukassivut eivät enää ole toiminnassa.

Käy tutustumassa uusiin oman talon asukassivuihin ja myös muihin Nikun sähköisiin palveluihin verkkosivujen Sähköinen asiointi -osiossa.

HUOM! Uusille asukassivuille tulee rekisteröityä! Rekisteröityminen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.
Entiset tunnukset eivät käy uusille asukassivuille.

Asukassivuilla voit:

  • tarkastella oman kiinteistösi tietoja
  • tarkastella omaa tämän hetkistä vuokranmaksutilannettasi 
  • tarkastella kotitalosi tulevan vuoden vuokranmääritystietoja
  • tehdä vikailmoituksen
  • ilmoittaa uudesta perheenjäsenestä
  • lukea tärkeät tiedotteet
  • tarkastella tärkeimpiä yhteystietoja ja palvelunumeroita asumiseesi liittyen
  • tarkastella Dokumenttipankista taloon suunniteltuja korjauksia tulevalle vuodelle
  • tehdä sisäänmuuttotarkastuksen (uudet asukkaat).

 

Lisäksi asukassivuille on koottu muitakin asukkaalle tärkeitä ePalveluja, kuten saunavuorovaraus, ajanvaraus jne. Nämä palvelut, jotka eivät vaadi vahvaa tunnistautumista, löytyvät myös verkkosivuiltamme Sähköisen asioinnin osiosta. 

Uusilla asukassivulla on myös asukkaille nähtävillä mm. Dokumenttipankki, josta löytyy oman talon vuokranmääritystiedot eli toiselta nimeltään Budjetti. Tämä tarkoittaa sitä, että näette ensi vuoden vuokran jo nyt asukassivuille kirjautuessa. Dokumenttipankista löytyy myös kotitaloosi suunnitellut korjaukset ensi vuodelle. Mikäli korjauksia ei ole teidän taloonne ensi vuodelle, niin erillistä tiedostoa ei ole tätä varten pistetty. Asukastoimikuntien jäsenille on asukassivuilla laajemmin tietoa talon ja Niiralan Kulman vuokranmääritysperiaatteista.

Uusilla asukassivuilla Nikulle juuri muuttaneiden asukkaiden tulee täyttää Sisäänmuuttotarkastus-lomake, josta saa mukavasti ensikosketuksen sivuihin. Sisäänmuuttotarkastuksessa uusi asukas käy asunnon läpi, täyttää lomakkeen ja näin ilmoittaa Niiralan Kulman huoneistotarkastukseen asunnon mahdollisista ilmenneistä puutteista.

 

 

Liittyvät uutiset

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI