Viksu Niku kertoo ympäristöfiksuista asioista, tekemisestä ja toimista, joiden avulla edistämme yhteistä tavoitetta: Hiilineutraali Kuopio 2030.

Kysy sähköautosi latausmahdollisuudesta Nikulta

14.12.2023 - Kirjoittaja

Sähköautojen latausmahdollisuuden kysyntä on kasvanut. Haluamme vastata asukkaidemme tarpeisiin tarjoamalla heille mahdollisuuden ladata autojaan. Aivan kaikissa kohteissa tämä ei vielä ole mahdollista, mutta aina kysyttäessä tarkistamme asian. Niiralan Kulman asukkaiden sähköautot latautuvat hiilineutraalilla sähköllä, ja ovat näin osana Kuopion kestävää kehitystä. Myös sähköautojen latausmahdollisuuden tarjoaminen on yksi tapa edistää kestävää kehitystä.

Niiralan Kulma tarjoaa auton lataamiseen kahta eri mahdollisuutta. Osassa kiinteistöjä on käytössä kiinteähintaisia ja osassa kulutusperusteisia sähköautonlatauspaikkoja. Mikäli kotitalosi parkkialueelle ei vielä ole latausmahdollisuutta, niin lähdemme tarkastelemaan latauspaikan asentamista yhteistyökumppanimme eParkingin kanssa. Yhteistyössä eParkingin kanssa tarjoamme latauksen kulutusperusteisesti. Autopaikan käyttö vaatii aina autopaikkasopimuksen. Autopaikasta laskutetaan käyttökorvaushinnaston mukaisesti.

Mikäli haluat kartoittaa, onko sähköauton lataaminen mahdollista sinun Niku-taloudessasi, ota yhteyttä palveluneuvontaamme.

 

Lisätietoa

  • puh. 017 265 5301 (ma–ti ja to–pe klo 9–12)
  • palveluneuvonta@niiralankulma.fi

 

Liittyvät uutiset

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI