Viksu Niku kertoo ympäristöfiksuista asioista, tekemisestä ja toimista, joiden avulla edistämme yhteistä tavoitetta: Hiilineutraali Kuopio 2030.

Vastaanota seuraava laskumme mobiilisti Kivraan!

24.05.2022 - Kirjoittaja

Olemme ottaneet käyttöön digipostipalvelu Kivran. Haluamme tarjota sinulle helpon, turvallisen ja ilmastoystävällisen kanavan asioida kanssamme. Voit jatkossa vastaanottaa viestimme sekä maksaa ja arkistoida laskumme sähköisesti digipostipalvelu Kivralla. Haluamme tarjota asukkaillemme mahdollisuuden vaikuttaa oman hiilijalanjäljen hallintaan. Vaihtamalla paperilaskun digitaaliseen, vähenee paperin, painatuksen ja kuljetuksen aiheuttamat päästöt.

Näin saat Kivran käyttöösi:

1. Lataa ilmainen Kivra-sovellus puhelimeesi tai mene osoitteeseen kivra.fi

2. Rekisteröidy verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella

3. Valmista! Saat seuraavan laskusi sähköisesti Kivraan

Jatkossa saat viestin uuden laskun saapuessa sekä eräpäivän lähestyessä puhelimeesi ja sähköpostiisi.

Monta hyvää syytä ladata ilmainen digipostipalvelu Kivra

Kivra ei ole ainoastaan kanava turvalliseen ja sujuvaan laskujen maksamiseen vaan myös kanava kaikenlaisten dokumenttien vastaanottamiseen, jakamiseen ja turvalliseen arkistoimiseen.

Kerää digiasiointi yhteen turvalliseen kanavaan

Onko sinulla postit, laskut, liput ja kuitit hukassa eri kanavissa? Keskitä arjen dokumentit yhteen digitaaliseen kanavaan. Lataa Kivra niin voit vastaanottaa, maksaa ja tallentaa yhteen paikkaan kaikki ne dokumentit, viestit ja laskut, jotka muuten saisit kirjepostina tai sähköpostitse. Tervetuloa sujuva arki!

Tee arjen helppo ilmastoteko

Haluamme tarjota asukkaillemme mahdollisuuden vaikuttaa oman hiilijalanjäljen hallintaan.  

Voit jatkossa vastaanottaa ja maksaa laskusi helposti, turvallisesti ja ilmastoa kunnioittaen Kivralla. Vaihtamalla paperilaskun sähköiseen pienennät ilmastolle aiheutuvaa kuormitusta ja samalla autat meitä pienentämään paperilaskuista aiheutuvaa hiilijalanjälkeä.

Hoida arkea yhdessä tai toisen puolesta

Kivralla arjen dokumenttien jakaminen sujuu helposti myös perheenjäsenten kesken. Jakamalla palvelun toisen Kivra-käyttäjän kanssa, molemmat pääsevät lukemaan saapuneet viestit ja tallennetut dokumentit. Voitte myös maksaa laskuja yhdessä tai voit hoitaa ne kokonaan toisen henkilön puolesta.

Ei enää unohtuneita eräpäiviä

Saat aina tiedon uuden laskun  saapumisesta ja muistutuksen eräpäivän lähestymisestä.

Kivralla laskuja ei joudu hukkaan ja saat aina tiedon uuden postin saapumisesta Kivraasi. Palvelu myös muistuttaa sinua viestillä eräpäivän lähestymisestä.

Helppoa vai mitä? 

Tutustu tarkemmin Kivraan >>

 @kivra_digipostipalvelu

 @kivrasuomi

Liittyvät uutiset

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI