Nikublogi

Asukkaan uudet palvelut verkossa

05.07.2017 | Vieraileva kirjoittaja

Asmo Asukas muutti äskettäin Niiralan Kulman vuokra-asuntoon. Muutto, uusi asuinympäristö ja asioiden hoitaminen vievät Asmolta paljon aikaa. Kaiken kiireen keskellä hän huomaa, että ulko-oven lukko temppuilee ja sisäänpääsy on välillä vaikeaa! Asmo miettii miten hän ilmoittaisi asiasta isännöitsijälle?

Vika ei ole niin kriittinen, että se pitäisi korjata heti, mutta asumisen jatkon kannalta tulee muistuttamaan joka päivä! Tuolloin hän muistaa, että vuokranantaja kertoi uudesta sähköisestä palvelukanavasta, ePalveluista, jonka avulla päivittäisten asioiden hoitaminen hoituisi nopeasti. Tuota voisi kokeilla myöhemmin, juuri nyt pitää kuitenkin kantaa loput muuttotavarat asuntoon.

Saatuaan kannettua tavarat sisään, sallii Asmo itselleen ansaituin tauon. Kahvinkeitinkin on jo sopivasti keittiössä, joten Asmo laittaa kahvin tulemaan ja istahtaa keittiön pöydän ääreen. Kannettava tietokone on pöydällä ja Asmolle tulee mieleen etuoven lukon ongelma. Hän avaa koneen ja kirjoittaa selaimeen osoitteen asukkaat.niiralankulma.fi ja kirjautuu sivustolle. Hän valitsee vikailmoituksen sivun navigaatiosta ja täyttää ilmoitus-lomakkeen, jossa hän kuvaa vikatilanteen ilmoituksen tietoihin ja painaa lähetä-nappia. Tämän jälkeen hänelle näytetään näkymässä yhteenveto jätetystä ilmoituksesta.

Asmo maistaa kahvia ja huomaa että hänelle on jätetty uusi sähköposti äsken jättämäänsä vikailmoitukseen liittyen. Hän avaa postin ja näkee yhteenvedon jättämästään ilmoituksesta sekä myös työn vastaanottajan tiedot. Asia on siis hoidossa ja muutto voi jatkua normaalisti.

Tämä sähköinen vikailmoituksen jättö on vain yksi uusista palveluista asukkaille. Uusi palvelukanava tarjoaa sinullekin monia asumisen aikaisia palveluita yhdessä paikassa helposti kellonajasta riippumatta ja jonottamatta!

Niiralan Kulman sähköisen asioinnin vaihtoehtoihin voi tutustua osoitteessa www.niiralankulma.fi/sahkoinen-asiointi.html

Tätä kaikkea voit tehdä sähköisen palvelun kautta:

 


Kirjoittajasta

Tuomas Niinistö, tuotepäällikkö, Kiinteistöjohtamisen palvelut/ Talokeskus Yhtiöt Oy

Kommentointi

Kommentti:
Nimi:
 


Hyvä ja selkeä opaste. Kiitos

- pe 7. heinäkuuta 2017 11.43.44


ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI