Asuminen

Vuokra ja muut maksut

Vuokranmaksutilanteesi saat tarkastettua sähköisten palveluiden kautta täältä.

Vuokran eräpäivä on aina kuukauden 3. päivä. Vuokranmaksulomakkeen saat vuokrasopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä ja tämän jälkeen vuosittain kotiin postitse.

Vuokran yhteydessä maksetaan myös mahdolliset saunamaksut, autopaikkamaksut sekä kylmäkellarimaksu. Lisäksi samalla viitteellä maksetaan myös mahdollinen kiinteistönhoitajalta saatu ovenavauslasku.

Vuokrat ja muut maksut on maksettava joko verkkopankkiyhteyden kautta, e-laskuna tai vietävä pankkiin, jossa suoritus tapahtuu suoramaksuna.

Niiralan Kulma perii kulloinkin voimassa olevaa viivästyskorkoa aina, kun vuokra maksetaan eräpäivän jälkeen. Kertyneet viivästyskorot laskutetaan erillisellä laskulla 4 kuukauden välein tai vuokrasuhteen päätyttyä.

Perimällä viivästyskorkoa, toivomme ohjaavamme vuokranmaksun tapahtumaan eräpäivään mennessä. Viivästyskorolla katamme osan vuokrien perintään käytettävästä työpanoksesta siten, että tästä työstä ei aiheudu vuokrankorotuspaineita. Vuokranmaksun toistuva viivästyminen tai maksamattomuus ovat vuokasopimuksen purkuperusteita, joten maksuista kannattaa huolehtia ajallaan.

Maksukehoituksen lähettämisestä perimme 5 euron viivästysmaksun.

Laskutus- ja perintätiimi

Laskutus- ja perintätiimi palvelee vuokranmaksuun liittyvissä asioissa, ja parhaiten heidät tavoittaa puhelimitse. Asukkaan tietosuojan turvaamiseksi puhelimessa annetaan vuokravelkaan liittyviä tietoja vain siinä tapauksessa, että asiakas on tunnistettavissa.

Mikäli et saa yhteyttä vuokravalvontaan puhelimitse, voit jättää yhteydenottopyynnön sähköpostitse vuokrat[at]niiralankulma.fi, jolloin tiimi ottaa yhteyttä sinuun mahdollisimman pian. Yhteydenottopyynnössä on aina ilmoitettava nimi, osoite ja puhelinnumero. Maksuasioita ei milloinkaan käsitellä sähköpostin välityksellä.

Jos et itse voi asioida toimistolla, tulee edustajallasi olla mukanaan valtakirja ja henkilötodistus tunnistamista varten.

Omaa vuokranmaksutilannettasi voit tarkastella kätevästi myös Asukkaan ePalveluiden kautta. Lue lisää täältä!

Tutustu myös: Vuokran määräytyminen ja jyvitys

Lisätietoja:

Laskutus ja perintä - vuokranmaksuasiat

Puhelinpalvelu: ma-ti ja to-pe klo 9-12

017 2655 302
vuokrat@niiralankulma.fi

Vuokravalvonta

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI