Energinen vuosi 2018

Lue lisää teemavuodesta >>

Energiakisa: kuka on Nikun WattiWiisain?

Energiavuoden kolmannen teeman mukaan kiinnitämme huomiota energian käyttöön! Energian­käy­tön alen­ta­mi­sel­la vä­hen­ne­tään kus­tan­nuk­sia ja sääs­te­tään ym­pä­ris­töä.

Nyt etsitään Niiralan Kulman WattiWiisainta kiinteistöä!

WattiWiisas on avoin kaikille Niiralan Kulman asukkaille:

Pudottamisen kohteena on sähkön määrä: minkä Nikun kiinteistön asukkaat onnistuvat parhaiten kohtuullistamaan sähkön käyttöään?

Jokainen asukas voi omalta osaltaan olla vaikuttamassa lopputulokseen tarkkailemalla omaa sähkön käyttöään. Lue arjen vinkit energian säästämiseksi >>

Kisa on voimassa syyskuusta joulukuuhun 2018. Eniten pudottaneen kiinteistön kaikki asukkaat palkitaan! Palkintona on Kylpylähotelli Kunnonpaikan Kunnon Paketti, joka sisältää päivälipun kylpylään sekä lounaan tai päivällisen. 

Tule mukaan - kilpailuun osallistuminen!

Kisassa ovat siis automaattisesti mukana kaikki Niiralan Kulman asukkaat muutamia kiinteistöjä lukuunottamatta (kts. sivun alareuna).

Kilpailuun voi osallistua kiinnittämällä huomiota omiin energian kulutustottumuksiin, ja miettiä, miten tapoihin voisi jokainen perheen asukas vaikuttaa! Vinkkejä fiksuun sähkönkäyttöön on koottu mm. vinkkipankkiin

Kilpailevat "joukkueet" ovat kiinteistöjä, joihin voi kuulua yksi tai useampaa asuintaloa. Kiinteistöihin eli "kilpailujoukkueisiin" voit tutustua esim. Kotihaussa (jaottelu Kotihaussa on suuntaa-antava). 

Kilpailun voittajakiinteistö määrittyy saatujen vertailulukujen mukaan. Vertailu tehdään edellisen vuoden vastaaviin kulutuslukuihin samalta ajanjaksolta. Kilpailun voittajatalo/talot ilmoitetaan kampanja-ajan päätyttyä joulukuussa 2018. 

Tsemppiä WattiWiisas-kisaan: pääsetkö sinä naapureiden kanssa polskimaan Kunnonpaikkaan?

 

(Kisassa eivät ole osallisena Juankosken kiinteistöt, eivätkä seuraavat Kuopion kaupunkialueella sijaitsevat kiinteistöt: Linnanpellonkatu 30, Soikkokuja 7, Neulamäentie 20, Myllymäen Pistetalot ja Kumpukatu 6.

Näistä kohteista puuttuvat edellisen vuoden vertailutiedot joko uudis- tai peruskorjausrakentamisprojektin tai omistussuhteen muutoksen takia, joten valitettavasti ko. talot jäävät tämän kilpailun ulkopuolelle. Mutta sähkön käytön vinkit kannattaa toki ottaa käyttöön!)

 

 

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI