Mitä tarkoittaa asumisaktiivisuus ja asukastoiminta,  ja kuinka jokainen asukas voi vaikuttaa omaan asumiseensa vuokrataloyhtiössä - ota selvää!

Niku 70 vuotta: Historian suurin asukastapahtuma!

15.08.2019 - Kirjoittaja

Niiralan Kulman 70-vuotissyntymäpäiviä vietettiin Rauhalahden matkailukeskuksessa Kuopiossa lauantaina 10.8.2019. Taisipa käydä niin, että juhlat olivat koko yhtiön historian suurimmat! Hups!

Elokuun ilmat suosivat juhlijoita, ja lämpöä riitti muillekin kuin pomppulinnoissa pomppijoille. Tapahtuman kävijälaskuri oli ylityöllistetty ja osoitti kävijämääräksi 800 nikulaista! Kiitos, että tulitte viettämään merkkipäivää kanssamme! 

Juhlaväkeä vauvasta vaariin

Päivä oli kaikin puolin onnistunut. Tapahtumaa riitti kaiken ikäisille, vauvasta vaariin. Näin tulee ollakin, sillä Nikun asukkaita riittää niin laajalle ikähaitarille kuin 0-98 vuotta.

Useat kävivät aamulla ensimmäisenä tarkistamassa Eläinpuiston villit ”pedot”. Nikun tarjoaman piknikin jälkeen Kallaveden merille seilaamaan mm. sup-laudoilla, kanooteilla, kajakeilla ja muilla vesiurheiluvälineillä. Niille, jotka halusivat pitää jalat kuivina, muttei tukevasti maassa, oli järjestetty pomppulinnoja. Päiväunet ovat taatut!


Boing-boing pomppulinnassa

 
Villejä petoja sai silitellä eläinpuistossa.


Vesiurheilu oli suosittua!

Magiaa ja makkeeta 

Iltapäivällä riemulle antoi jatkoa taikuri Puijon Paroni, jonka taiat toivat magiaa mahan täydeltä. Magia vaihtui tosin salamanopeasti makeaksi, kun jäätelöauton tunnuslaulu kirvoitti useat lapsien jalat juoksuun takaisin rantaa kohti. Maistui jäätelö vanhemmillekin, kun aurinko jatkoi paistamistaan kuten oli tilattu. Jäätelöauton moottori ilmeisesi hajosi, koska jäätelöiden jako kesti lähes kaksi tuntia!


Ilmassa oli taikaa...


...ja jäätelö maistui lämpimällä kelillä!

Jätskien jälkeen alkoi sitten kesäteatteri ja sen tutut musiikkiklassikot herättivät Kuopion 80-luvun henkiin uudelleen Vuosi 85 Kuopio Remix-esityksessä. Kesäteatterin lavalla nähtiin upeita näyttelijäsuorituksia ja kielenkantimia irroittelevia melodioita.

Tämän päivä mahdollistivat asukasaktiivimme, jotka olivat mukana auttamassa tilaisuuden jokaisessa vaiheessa. Suuret kiitokset asukasneuvostolle, aluetoimikunnille ja monille muille!

Ja isot kiitokset kävijöille, Nikun asukkaille - ilman vieraita ei ole juhlia!

Kaikki toivotamme yhteen ääneen yy, kaa, koo: ”Onnea Niiralan Kulma 70 vuotta!”

 

Katso kaikki juhlatapahtuman kuvat Niku 70-kuvagalleriasta >>

***

Niiralan Kulma täyttää 70 vuotta vuonna 2019. Juhlavuosi on varsinainen asukastapahtumien vuosi, tavoitteena on ainakin 70 tapahtumaa,  joita kootaan myös asukastapahtumalaskuriin. Lue myös Niiralan Kulman tarina ja historiasta.

 

Liittyvät uutiset

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI