Meillä kotona Kuopiossa!  Lue asumiseen, turvallisuuteen ja kotona viihtymiseen liittyvistä asioista.

Kimppa-asunto Nikulta!

28.03.2022 - Kirjoittaja

 Meiltä usein kysytään, voiko Nikun asunnossa asua kimpassa eli vaikka kaveriporukan tai kämppiksen kanssa.

Vastaus: Kyllä voi!

Kimppa-asuminen on koko ajan yleistyvä asumismuoto ja hyvä niin, yhdistäähän se monta hyvää asiaa: kotona on usein seuraa ja vuokrakulujakin saa jaettua. Kimppa-asuminen on mielletty ennen vain opiskeluaikaiseksi asumismuodoksi, mutta tänä päivänä se on erityisen suosittua myös nuorten aikuisten ja pienten perheidenkin parissa. Ja mikä ettei se sopisi kaikenikäisille!

Kimppa-asuminen ei ole vain nuorten ja opiskelijoiden juttu. Meillä Niiralan Kulmalla voit asua kimppakämpässä – olit sitten nuori, opiskelija tai eläkeläinen.

Mm. osoitteissa Lohkaretie 3 ja Saarijärventie 14 on asuntoja, joiden pohjaratkaisut soveltuvat oikein mainiosti kimppa-asumiseen. Asunnoissa on asukkailla omat makuuhuoneet ja yhteisenä muut tilat (keittiö, olohuone, kylpyhuone, eteinen sekä parveke).

Kimppa-asuminen kannattaa, mutta miksi?

 Yhdessä jaettu arki, arjen askareiden jakaminen, juttuseura ja säästäminen asumiskuluissa - mm. siksi!

Hyvän ystävän kanssa voi olla oma itsensä. Miksi ette asuisi yhdessä? Parhaan ystävän kera eloa – mikä olisikaan mukavampaa! 

Kimpassa yksinäisyys kaikkoaa ja arki maistuu paremmalta

Heräsikö kiinnostuksesi? Ota toki yhteyttä hakijapalvelun osastoomme, puh: 017 2655 305 (ma-pe klo 9-12) tai sähköpostitse: hakijapalvelu@niiralankulma.fi

Lue kimppa-asumisesta lisää Usein kysyttyä -listaltamme >>

Kaikkiin kohteisiimme pääset tutustumaan täällä >>

Vapaita/vapautuvia asuntojamme voit tarkastella mm. Vuokra-ovi.com -palvelussa. Huomioithan, että netissä on esillä vain murto-osa vapaista ja vapautuvista asunnoistamme, joten asuntohakemuksen täyttäminen kannattaa!

Niiralan Kulma on turvallinen ja varma vuokranantaja. Meillä asuu yli 12 000 kuopiolaista eri puolilla kaupunkia ja lähistön maaseutualueilla. Laajasta tarjonnastamme löydät varmasti mieluisan kodin.

 Meillä olet kotona 

Liittyvät uutiset

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI