Ei tikusta, vaan Nikusta asiaa!  Uutisia ja artikkeleita Niiralan Kulmasta, asukkaiden, henkilökunnan ja koko toiminnan näkökulmista. 

30 vuotta asumisen asiakaspalvelua – kalkkeeripaperista digikanaviin

16.01.2024 - Kirjoittaja

Niiralan Kulmalla on useita eri osastoja, yksi niistä on asiakaspalvelu. Siellä saamme nauttia lämminsydämisen Paula Latvalan 30-vuotisesta ammattitaidosta.

Lähettinä vuonna 1978 aloittanut Latvala on uransa aikana työskennellyt muun muassa toimistovirkailijana, KYSin ja Kuopion kaupungin henkilökunnan työsuhdeasuntojen välittäjänä, ja nyt viimeisimpänä Niiralan Kulman asiakaspalvelijana.

Olen aina tavoittanut asiakkaat parhaiten puhelimitse. Tämä ei ole muuttunut vuosienkaan saatossa.


– Asiakaspalvelu on muuttunut vuosien varrella. Ollaan tietoisempia, millainen asunto on itselle juuri oikea, ja papereita ei työssä juuri pyöritellä. Niiralan Kulmalle tullessa huomasin heti, että kaikki hoidetaan sähköisesti.

Ennen Niiralan Kulmaa Latvala työskenteli Kiinteistö-KYSillä. Kiinteistö-KYS fuusioitui osaksi Niiralan Kulmaa vuonna 2021, jolloin myös Latvalan työpiste ja -tehtävät siirtyivät Niiralan Kulmalle.

– Työsuhdeasunnot vaihtuivat vuokra-asuntoihin. Työympäristö vaihtui, mutta tehtävä on sama: tarjota asuntoja. Niiralan Kulma on työpaikkana erittäin hyvä, ja työkaverit ja työyhteisö ovat aivan loistavia. Työskentely isommassa työyhteisössä on itselle mieluista.

Latvala painottaa, että jokaisella asiakaspalvelijalla on oma tyyli hoitaa asiakaspalvelua. Mistä Latvalan asiakaspalvelutyyli on saanut pohjan?

– Vaikka digikanavia on nykyään todella paljon ja asiointi hoituisi pelkkiä sähköisiä kanavia pitkin, asiakkaat tykkäävät edelleen jutella puhelimassa, ja useimmiten asiat hoituvatkin nopeimmin soittamalla. Olen aina tavoittanut asiakkaat parhaiten puhelimitse. Tämä ei ole muuttunut vuosienkaan saatossa.

Liittyvät uutiset

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI