Ei tikusta, vaan Nikusta asiaa!  Uutisia ja artikkeleita Niiralan Kulmasta, asukkaiden, henkilökunnan ja koko toiminnan näkökulmista. 

75 tapaa tehdä hyvää

03.06.2024 - Kirjoittaja

Niiralan Kulmalla vietettiin henkilöstöpäivää 24.5.2024. Juhlavuoden kunniaksi päivän teemana oli 75 tapaa tehdä hyvää. Aamupäivästä henkilöstömme kokoontui eri hyväntekeväisyyskohteisiin: Leväsen ja Männistön palvelutaloille ikäihmisten seuraksi, Hatsalankadun toimistolle virkkaamaan turvalonkeroita KYSin vauvateholle sekä siistimään ympäristöä Neulamäessä, Malminkadulla ja Alavassa.

Hyvää ikäihmisille, ympäristölle ja vauvateholle

Sää suosi henkilöstöpäivää, joten ulkoilu oli monelle ikäihmiselle mieleistä ja odotettua tekemistä. Leväsen ja Männistön palvelutaloilta välitettiin kiitokset ikäihmisten seurana olemisesta.

Ympäristön siistijät saivat yhteistuumin kerättyä kahdenkymmenen jätesäkillisen verran roskia. Roskien lisäksi löytyi pari autonrengasta, niputettuja ja jakamattomia lehtiä sekä toimistotuolin istuinosa. 

Toimistolle kokoontuneet tekivät turvalonkeroita, ja tähän mennessä valmiina on jo useampi turvalonkero. Turvalonkerot toimitetaan KYSin vauvateholle syksyllä 2024.

 

Kvateksti: Ulkoilu oli monelle ikäihmiselle mieleistä ja odotettua tekemistä. Kuva Leväsen palvelutalolta.

Kuvateksti: Ulkoilu oli monelle ikäihmiselle mieleistä ja odotettua tekemistä. 

 

Niiralan Kulma 75 vuotta

Jo 75 vuoden ajan Niiralan Kulma on ollut osa kuopiolaista asumista. Nikun vuokrataloja on rakennettu miltei kaikkiin kaupunginosiin, ja vuosien varrella toteutuneiden fuusioiden myötä myös ympäröiviin maaseutukeskuksiin on saatu kiinteistöjä Nikun kyltin alle.

Vuosikymmenten varrella kymmenet tuhannet kuopiolaiset ovat perustaneet kotinsa Niiralan Kulman asuntoon. Taloissa on eletty elämänmakuista arkea myötä- ja vastamäessä, iloissa ja suruissa.

Vuonna 2024 juhlistamme eri tavoin 75-vuotiasta Nikua. Vuoden aikana kerromme mm. 75 tarinaa Niiralan Kulmasta. Kerro sinäkin oma tarinasi tai vinkkaa tarinasta, joka kuuluisi ehdottomasti kertoa juhlavuoden aikana. 

 

Jo julkaistuja tarinoita voi lukea juhlasivultamme >>

Nikun palvelupäällikkö Joni Mäenpää ja toimitusjohtaja Kari Keränen siistimässä Neulamäen ympäristöä.

Kuvateksti: Nikun palvelupäällikkö Joni Mäenpää ja toimitusjohtaja Kari Keränen siistimässä Neulamäen ympäristöä.

Liittyvät uutiset

ASUNTOA HAKEVILLE

ASUKKAILLE

NIIRALAN KULMA

SÄHKÖINEN ASIOINTI